I dodatek do photoshopa :
http://arturo.serv01.net/programy/wt...toFrame2.5.zip [32MB]
Ale po zainstlowaniu na duzych fotkach starsznei dlugo chodzi![]()
I dodatek do photoshopa :
http://arturo.serv01.net/programy/wt...toFrame2.5.zip [32MB]
Ale po zainstlowaniu na duzych fotkach starsznei dlugo chodzi![]()
czy to jest dodatek do tego programu o którym mówiłem powyżej ???Zamieszczone przez (A)rturo
To nie jest dodatek do tego programu.
A jesli chodzi o Twoj problem, to sprawdzilem u mnie chodzi, rowniez z tym plikiem - nie wiem niestety co jest. Moze sprobuj znalezc u siebie ten plik (jest on : C:\Program Files\BorderFix\LightObjects ) i zobacz co znim jest - czy da sie odczytac innym programem Jest to normalny plik graficzny o rozszerzeniu jpg.
Pozdrawiam
sciagnołem programik jest bardzo fajny ale mam pytanko w jaki sposób mozna w nim zapisywać zdjecia na kompie bo z tego co zauwazyłem to chyba to jest wersja testowa i ne ma wsyzstkich opcji dostepnych. Fakt faktem moa znajomość niemieckiego jest na bakier ale coś tam sie łapie. Prosze o mozłiwe podanie gdzie można jakoś ( i czy wogóle sie da) załatwić pełna wersje ??
Olympus C-740, xD 256+16, Tuleja, FILTR HOYA UV(0) HMC SUPER, dekielek, Statywik Velbon DX-888, soczewki makro 1+2+4+,...
Niestety, jak sie zdazylem zorientowac, wyszla nowa wersja (pewnie te masz) i ona nie jest juz free. Jak na razie nie udalo mi sie znalezc zadnej witaminki do tego programu. Jakby ktos mial, to tez jestem zaineteresowany.
Pozdrawiam
Program Verknüpfung mit BorderFix jest naprawde super, ale można wykonać tylko 9 uruchomień czy ktoś zna do niego witaminke! Jest mi Pilnie potrzebna. Czekam na info....
Witam wszystkich chcialbym prosic kogos zeby jak tkos mogl by przeslal mi wyzej opisywany programik na emeila poniewaz interesuje mnie wlasnie program gdzie mozna dodawac ramki ale nie wiem skad sciagnac! Mam tez pytanie czy nie ma czasami spolszczenia do tego programu? Z gory dziekuje jesli ktos sie pofatyguje i przesle mi ten program a oto moj adres : lolo1981@wp.pl