Panie Tadeuszu, to zdjęcie zrobiłem telefonem, zoom optyczny X10 i musnąłem w dedykowanym sofcie Galaxy Enhance.. Technika idzie naprzód.
Sądzę że tego wieżowca wtedy nie było w kadrze![]()
Panie Tadeuszu, to zdjęcie zrobiłem telefonem, zoom optyczny X10 i musnąłem w dedykowanym sofcie Galaxy Enhance.. Technika idzie naprzód.
Sądzę że tego wieżowca wtedy nie było w kadrze![]()
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
Ciekawe to ostatnie. Niestety takim wehikułem nawet po pełnym odrestaurowaniu na przejażdżkę z posesji ciężko będzie wyjechać...
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Wydaje mi się mało prawdopodobnym, aby był to kompletny pojazd.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Fakt że kompletna byłaby dość długa i ciężka. Ale - nie wiem gdzie to zdjęcie zostało wykonane - może tam od tyłu jakaś bocznica dochodzi?
Pozdrawiam!
... niestety nie jest to kompletny pojazd , a ledwo kabina . Ja strzeliłem fotkę prosto z samochodu . Taki kontrast kto co ma za brama na podjeździe . Notabene to jest przy jednej z głównych ulic oś. Niedźwiadek Ursus. Budynek z lokomotywą , jak się okazało , jest obiektem Związku Maszynistów Kolejowych w Polsce . Jest tam jeszcze kompletna lokomotywa z 1965 roku całkowicie odrestaurowana . Ale to już przeczytałem w necie . Fotka była czysto streetowa .
4215 Szpak
Najważniejsza jest historia.
"Narody tracąc pamięć tracą życie" C. K. Norwid
Z grzybami cienko - tylko muchomory...
4216.
4217.
Pozdrawiam!
4219 mazurek
Najważniejsza jest historia.
"Narody tracąc pamięć tracą życie" C. K. Norwid
4220.
wiewiórka z Central Park
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły