5434. most w ciągu ul.Klasztornej
5435. w muzeum cystersów w Mogile
5434. most w ciągu ul.Klasztornej
5435. w muzeum cystersów w Mogile
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
https://forum.olympusclub.pl/threads...=1#post1420131
@ Wiejo Powoli skręcam w stronę Gogolina. Pora dnia nie sprzyjała nieco, ale nie było dzisiaj innej okazji.
Odrestaurowane wapienniki w dwóch odsłonach. Poza tym, że zdjęcia zrobione w pełnym świetle dnia, to jeszcze nie włączyłem poziomicy i teraz nie wiem czego się trzymać prostując zdjęcia. Może ktoś ma pomysł czy też sposób?
1.
2.
![]()
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Widzę, że nowy aparat w akcji![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Marysia nosi szkła, a kto taszczy korpusy?
A poważnie, to na większe fotografowanie wygodnie zmieniać aparaty z założonymi szkłami. Zresztą każdy sprzęt na swoje zady i walety. Ja jestem "prawostronny" tzn prawa ręka, prawe oko. W Lumixie GX7 wizjer jest z boku i wygodnie się z niego korzysta, w E-M1 nos koliduje z ekranem LCD gdy patrzę przez wizjer. A jak zmieniać czułość ISO w Olku to dopiero w instrukcji wyczytałem![]()
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3