Wisła 3141. okolice - Łączany 3142. 3143. okolice Tyńca
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854 Fuji X-T100
Zamieszczone przez Sabcio A właścicieli piesków którzy nie sprzątają po swoich pupilach nakazał bym wytarzać w tych odchodach. Myślę że to była by właściwa kara. Ja mam sąsiadów, którzy puszczają swojego psiaka luzem w mieście. Nie dość że zaczepia ludzi i szczeka zwłaszcza na starszych, to jak wpadnie do klatki schodowej to u sąsiada na piętrze zostawi kupę pod drzwiami, moje drzwi obsika... eeech. Jak jej zwróciłem uwagę to zostałem hu**, pedałem i komunistą. Jagna pozdrawia
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro|| Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||popieram stopkę Krakmana ||
Zamieszczone przez DzejPi 3136 też Ruda Fajny wiewiór Zamieszczone przez koronax Z mojej okolicy. 3138,3139 To jest straszne! Zamieszczone przez Bodzip Ja mam sąsiadów, którzy puszczają swojego psiaka luzem w mieście. Nie dość że zaczepia ludzi i szczeka zwłaszcza na starszych, to jak wpadnie do klatki schodowej to u sąsiada na piętrze zostawi kupę pod drzwiami, moje drzwi obsika... eeech. Jak jej zwróciłem uwagę to zostałem hu**, pedałem i komunistą. Jagna pozdrawia Takie czasy, brak kultury i szacunku do drugiego czlowieka!
Ostatnio edytowane przez Camilo ; 11.01.21 o 11:50
3145
Zdzisie 3146 3147
3148 Sarna.
Najważniejsza jest historia. "Narody tracąc pamięć tracą życie" C. K. Norwid
3149. W ostatniej chwili trafiłem na okienko pogodowe, teraz już chmury.
Zamieszczone przez lisiajamka1 3149. W ostatniej chwili trafiłem na okienko pogodowe, teraz już chmury. No i ładne zdjęcie zrobiłeś.
Zamieszczone przez jkr No i ładne zdjęcie zrobiłeś. Dzięki 3150. Lody na patyku Niebo dziś bezchmurne, będzie duży mróz
Pętna. 3151.
Zasady na forum