stasznie grzejesz w te mrozy, od razu cieplejmi się podobają... może tylko po jednym ale:
4 Magda sprawia wrażenie, że nie bardzo wie co z rączkami zrobić... z prawą głównie,
5 może lepsza byłaby bez nieba...
pozdrawiam![]()
stasznie grzejesz w te mrozy, od razu cieplejmi się podobają... może tylko po jednym ale:
4 Magda sprawia wrażenie, że nie bardzo wie co z rączkami zrobić... z prawą głównie,
5 może lepsza byłaby bez nieba...
pozdrawiam![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
abc
Troche OT. Jakie masz oświetlenie w studio? Bo się przymierzam do zakupu lamp studyjnych.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
abc
Excel, najpierw odpowiem na Twoje pytanie: OT to coś takiego jak PT(również nie jestem na czasie... niestety)
A wracając do tematu, to niestety ale ja bym nie wystawił tego zdjęcia, ze względu na dziwne ustawienie profilu modelki, który wygląda tak: w jednej lini włosy, policzek, ostra broda wychodzi, brak nosa i coś w rodzaju kubistycznych klimatów mi wychodzi, a to ustawienie nie pasuje mi całkowicie do bielizny... Gdyby twarz Agnieszki inaczej została uchwycona prawdopodobnie bielizna byłaby dobrze odebrana, a tak... to różne style się mieszają...
pozdrawiam
blady
ps. idę popatrzeć sobie na zdjęcie Alicji![]()
luc4s
mnie na lampy studyjne nie stac. A te najtansze sa nic nie warte. Swiatlo ktorego uzywam to zwykly halogen - taki w promocji na stojaku dwie lampy obok siebie po 500W + parasolka (z domowej roboty uchwytem). Dlatego tez mam takie "plaskie" swiatlo no i dlatego tak lubie plenery gdzie naturalne swiatlo jest najlepsze. Juz sie nie moge doczekac wiosny.
Czytajac komentarze na tu i na plfoto musle ze czas zrobic sobie przerwe z modelkami i porobic pare fotek krajobrazow itp.
pozdrawiam
Jeronimo. Napisz gdzie kupiłeś i za ile ten zestawik. I co to za statyw? Opisz wzorem Irka 50 jak zrobiłeś mocowanie do parasolki.
Przymierzam się właśnie do ministudia, ale nie chcę inwestować w to pieniędzy. Więc ciekawią mnie jak najtańsze rozwiązania.
Pozdrawiam
tutaj opisalem http://www.olympusclub.pl/forum/view...?p=39252#39252Zamieszczone przez Rafał Czarny