to jeden z najlepszych Twoich portretow, bardzo naturalny, kolory bardzo fajne.
to jeden z najlepszych Twoich portretow, bardzo naturalny, kolory bardzo fajne.
camedia 720 uz
eos 350 d + 18-55 + 75-300 usm +velbon cx 440
thxmodelka fajna mine zrobila.... no i wyszlo jak wyszlo :]
pozdrawiam
P.S.
Nastepne fotki na plfoto beda chyba bardziej letnie...
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Mniam.
Kolorystyka, kadr i poza bardzo fajne. Podoba mi się ta fotka. Jedyne z czym mogę pomarudzić to ostrość - lubię jeszcze ostrzejsze.
"hans und helmut trinken vermut"
Jeronimo, mi tam akurat mina "zblazowanej baletnicy" nie pasuje do tak uroczego otoczenia - Klaudia v3 trochę się za bardzo sili na namiętność - nie jest naturalna w tej pozie, ale poza tym to, kapitalne. Świetne winogrono, a ja bardzo lubię winogrona pod każdą postacią...
abc
no Kasia jest suuper! gdybym tylko mogl to tylko ja bym focilJak dobrze pojdzie to niedlugo bede z nia mial nastepna sesje
![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
no to czekamy :]
camedia 720 uz
eos 350 d + 18-55 + 75-300 usm +velbon cx 440
abc
To jeśli można składać zamówienia, to ja poproszę więcej Alicji![]()
excel za to ja mowie ze jest fajna.. eh zajebista :] (mam nadzieje ze ona do tego watku nie trafi hihihi)
Nie ma zamowien! Jak narazie bede publikowal na plfoto stare fotki Magdy na zaglowce.