-
- Siła reputacji
- 0
Dobra... aukcja, którą znalazłem z E-PL7 na 99% już nieaktualna. Pozostałe oferty są >1500 zł, a więc poza granicą przeznaczonego na to budżetu. Pozostaje więc dalsze szukanie lub jeśli nic nie znajdę, to pochylenie się ku piątce
-
Widzę na olx epl7 za 1400, na gwarancji.
-
Z epl5 obrazek będziesz miał taki sam jak z epl7. A drugi obiektyw na pewno się przyda.
-
- Siła reputacji
- 0
Właśnie o tej aukcji mówiłem, że znalazłem. Jednak jest już kupiec i ma dojść do transakcji za kilka dni, stąd na 99% już nieaktualne.
-
- Siła reputacji
- 0
Do jakiej granicy ilości wykonanych zdjęć kupować używanego Olympusa? Gdzie powinna zapalić się już lampka, żeby uważać ?
-
| OlyJedi
- Siła reputacji
- 149
Nie ma reguły, ostatnio kilka osób pisało, że przy 10000 padła im migawka w EM5, natomiast ktoś inny pisał o przebiegu pod 6 cyfrowy. Ja bym po prostu kupował taki, co jeszcze jest na gwarancji, bo jak się zepsuje, to naprawa nieopłacalna.
-
- Siła reputacji
- 0
Kupiłem.
Ostatecznie E-PL7 z kitowym obiektywem 14-42 IIR. Używany, za 266 funtów. Teraz tylko czekam na przesyłkę. Dzięki wszystkim za opinie i porady
-
Mam E-PL7 i jestem zadowolony. Jeszcze gdzieś dopadniesz wizjer elektroniczny i będziesz hepi
Uprawnienia umieszczania postów