Taką ładną linią u panasa jest gx stylizowana na stare dalmierzowce. Piekny gx7 w wersji srebrno czarnej![]()
Taką ładną linią u panasa jest gx stylizowana na stare dalmierzowce. Piekny gx7 w wersji srebrno czarnej![]()
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Mnie osobiście denerwuje maleńkość i delikatność korpusów, już przy 4/3 coś mi przeszkadzało.
Ja przesiadłem się z M-10 na M-1. Różnicy w jakości zdjęć nie potrafię się dopatrzeć, ale rozmiar wizjera w M-1 to jest to, za co gotowy byłem trochę dopłacić. I to chyba jedyna różnica, którą odczuwam przy uprawianiu mojej fotografii.
"Trzeba się uczyć grać nie od tych co robią instrumenty, ale od tych co umieją grać" - Galileusz
popatrzna.blogspot.com
niektórzy wiedzą, że długo poszukiwałem cichego aparatu, dzięki forum trafiłem na gx7, aktualnie mam już dwa, do tej pory pracowałem na lustrach nikona, teraz one robią max 5% moich fotek (a robię ogólnie dość dużo), w mojej racy spisują się bardzo dobrze, dzięki cichej migawce polepszył mi się komfort pracy, jak i poprawiła się jakość fotek (zwłaszcza merytorycznie), jakością (moje wymagania i odbiorcy) nie mam różnic z nikonem 7100, robię jpeg, co do cen optyki, zawsze mogło by być taniej- choć patrząc się co wyprawia nikon
, to jest chyba jakaś ogólna moda, w zasadzie zebrałem już prawie całą mi potrzebną optykę (choć jeszcze mam coś do dokupienia), co do filmów się nie wypowiem, dla mnie zbędna funkcja w aparacie
![]()
wielosystemowy
Ja juz tez jestem po
Jutro ma u mnie byc PEN-F, mam tylko nadzieje, ze go nie zaleje na lace
Drzyjcie robale
pozdro
Ostatnio edytowane przez nyny ; 22.11.16 o 18:58
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Czy G80 jest następcą G7?
G5 | S19/2,8 | S30/2,8 | S60/2,8 | MZD 25/1,8 | MZD 45/1,8 dwa kity | nissin i40