Cała ostatnia seria świetna, kapitalny klimat.
Cała ostatnia seria świetna, kapitalny klimat.
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
Świetne zdjęcia, idealnie oddany klimat, bardzo dobra obróbka. Gratulacje!
Zabytki takie same jak wszędzie...chyba już mi się znudziły, a scenki rodzajowe miodzio !! Proszę dalej !!![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Te dwa zdjęcia w trochę innym klimacie, więc dałem je osobno
13.Lotus Temple - świątynia najmłodszej religii - jak o sobie mówią... dla mnie przypomina to bardziej motyw z .....
14.Pogrzeb dziecka w Gangesie (okolice Waranasii). Zmarłe dzieci, kobiety w ciąży oraz świętych mężów wrzuca się zawiniętych do rzeki. Pozostałe osoby pali się na świetych Gatach (schodach).
Ostatnio edytowane przez andytown ; 26.10.16 o 09:23
Mnie zastanawia jedna rzecz: pluskają się w Gangesie i żadne draństwo ich nie zżera,
a przecież tylu "ciekawych" okazów, zarazków i bakterii co tam, chyba nigdzie nie ma.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
ja tylko mogę potwierdzić, że nie odczułem smrodu palonego ciała. Pluskają, żyją w tej rzece.... i cywilizacja trwa... Jak to mówią Hindusi - matka ich oczyszcza. W języku hindu Ganges znaczy matka.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
"Mieszkańcy" Gangesu, to temat nad którym bakteriolodzy i inni "lodzy"
łamią sobie poważne głowy, na razie bez konkretnej odpowiedzi.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|