|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Mam dobry dzień, to Ty się czepiasz loga...
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Pomijając całą resztę bezsensownych zdań i komunikatów. Mogę mieć problem z wrzucaniem zdjęć bez loga, gdyż gromadziłem je na stronie www od lat i tam mi się z owym logiem zapisywały - aby umieścić je bez niego, musiałbym przeszukiwać dyski zewnętrzneDokładnie to samo tyczy się zdjęć surowych, tak więc niestety będziecie musieli to jakoś "przeżyć".
Swoją drogą bardziej myślałem, aby wątek był czymś w rodzaju informatora - może komuś spodoba się jakaś miejscówka i zrobi tam własne, świetne zdjęcia
A w samym temacie: opuszczone kino "Mazur" w Pabianicach, woj. Łódzkie.
Opuszczone miejsca :: Moja strona poświęcona Urban Exploration, czyli eksploracji opuszczonych miejsc. Mój blog fotograficzny, a także trochę o moich podróżach.
Oj⌠ładna kolorowanka. Jakbyś jednak chciał trochę pogrzebać po dysku, to z chęcią zobaczył bym surowy kadr z tego miejsca dla porównania z finalną wersją.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Opuszczone miejsca :: Moja strona poświęcona Urban Exploration, czyli eksploracji opuszczonych miejsc. Mój blog fotograficzny, a także trochę o moich podróżach.