Opuszczone miejsca :: Moja strona poświęcona Urban Exploration, czyli eksploracji opuszczonych miejsc. Mój blog fotograficzny, a także trochę o moich podróżach.
Dobre (strona też). Może fajnie by było gdybyś dodawał też jakąś ogólną fotkę bez "dramatycznej tonacji", taki czysty dokument?
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Logo wywal, fotę zabija.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnio edytowane przez And.N ; 18.10.16 o 13:24
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Oj tam, zaraz:Oj tam, zaraz:Zamieszczone przez fret
Ale jak chcesz, wkurzaj się do woli, tylko wątroby szkoda, to raz. Marnotrawisz żółć, to dwa.Zamieszczone przez fret
Dla mnie fret, ten "podpis" psuje zdjęcia, to jest pierwsze co rzuca się w oczy, i treść foty idzie w czort.
A chodzi o to, by kadr się bronił, by całym sobą przekazywał treść. Zgadzam się co do:
Wiecej, jak pokażą się "czyste" zdjęcia.Zamieszczone przez fret