Mi niestety nie udało się zobaczyć nosorożców więc zazdroszczę. Może jednak powinienem czatować na nie w nocy jak ty :/ - o tym jednak nie pomyślałem.
No i proponuję numerować od przypadkowej liczby np. 100![]()
Mi niestety nie udało się zobaczyć nosorożców więc zazdroszczę. Może jednak powinienem czatować na nie w nocy jak ty :/ - o tym jednak nie pomyślałem.
No i proponuję numerować od przypadkowej liczby np. 100![]()
Mi się jedynie bawołów nie udało zobaczyć z big five. Jedynie ich ślady.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
jest widoczny na głownej stronie portalu a nie jest widoczny na stronie forum w "ostatnio aktywnych wątkach"
właśnie dlatego mi zniknął i gdyby nie subsykrybcja całkiem by mi się zapomniał... nie wiem czy to się da naprawić i czy w ogóle ktoś się tym zajmuje...
dałam![]()
Fajne nosorozce, moja żona też widziała je nocą, niestety kompakt ma swoje ograniczenia.
Ty mogłeś wziąć chociaż 100-300
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
Mogłem, ale nie mam go w kolekcji. Co prawa miałem możliwość pożyczenia, jednak uznałem, że na długim końcu będzie on optycznie gorszy od 40-150 z telekonwerterem po powiększeniu. Miałem tez niestety limit bagażu podręcznego 7 kg, Qatar ma takie chore limity. I tak go trochę przekroczyłem, ale na szczęście nie sprawdzali, jedynie w Namibii, a tam pierwszy lot był South Africanem.
Dlatego dwa obiektywy włożyłem do walizki![]()
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
Na pierwszych czterech fajne zwierzątka, na dwóch ostatnich nie mogę się żadnych doszukać - a przyglądałem się, czy między kolcami jakiś owad tam nie siedzi![]()
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Fajne![]()