To już nawet śmieszne nie jest...
To już nawet śmieszne nie jest...
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Obiektyw obrazuje wspaniale ale cena dla większości polskich użytkowników systemu zabójcza. Ogniskowa nie jest aż tak uniwersalna żeby tyle kasy wydawać. Chyba już bym wolał 12-100 F4.
Na majla dostałem z njusletera Olympusa:
uzupełnij swój fotograficzny zestaw o nowy, rewelacyjny obiektyw klasy premium: M.ZUIKO DIGITAL ED 25 mm 1:1.2 PRO. Ten obiektyw typu Micro Four Thirds jest nie tylko superszybki, jego specjalna konstrukcja zapewnia zapierającą dech w piersiach rozdzielczość nawet przy maksymalnych czasach naświetlania. Ponieważ jest to obiektyw klasy premium, możesz korzystać z wszelkich zaawansowanych i kreatywnych funkcji. Dowiedz się więcej i bądź gotowy na nowy wymiar fotografii.
i jeszcze pan Brendan de Clercq mówi do mnie z wlepionej do maila grafiki
potem jest już tylko lepiejObiektyw 25 mm pozwala mi fotografować we wnętrzach ze słabym oświetleniem, dając imponujący efekt rozmycia dzięki swojej jasnej przysłonie...
Przygotuj się na niespotykaną dotąd rozdzielczość i szybkość. Ten stałoogniskowy obiektyw oferuje zapierającą dech w piersiach jakość obrazu â eliminuje wszystkie typy aberracji i zapewnia komfortowe fotografowanie przy w pełni otwartej przysłonie. Superkompaktowy system ustawiania ostrości daje użytkownikom superprecyzyjny i szybki autofokus. Dzięki niemu osiągniesz wspaniałe bokeh o naturalnych kolorach i okrągłych kształtach.
Kto to pisze? Google translator?
Przecież nie od dziś wiadomo, że marketing to nie jest najmocniejsza strona tej firmy. Jak mam kupić nowy aparat, jak za przyklejenie głupiej gumy na gripie firma chce ode mnie równowartość nowego gripa, a problem jest znany od lat.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Każda firma wypisuje takie głupoty. Jeszcze ktoś zwraca na nie uwagę?
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Coś słabo wypadł : http://www.optyczne.pl/414.1-Test_ob...st%C4%99p.html
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Przynajmniej jeśli idzie stosunek ceny / jakości (chyba dobrze że kupiłem Sigme 30/1.4![]()
OM-D E-M5 (Black) + parę stałek
Rzeczywiście nienajlepiej w stosunku do ceny. Liczyłem ze to będzie brzytwa nie do pokonania i nawet myślałem o zakupie jak pokażą się jakieś używki.
Haha, wychodzi na to, że za bokeh odpowiedzialny jest autofokusSuperkompaktowy system ustawiania ostrości daje użytkownikom superprecyzyjny i szybki autofokus. Dzięki niemu osiągniesz wspaniałe bokeh o naturalnych kolorach i okrągłych kształtach.takie rzeczy!
No i nie wierzę, że szkło nie aberruje. Może przy foceniu jotpegami przy pomocy softu z puchy, ale nie uwierze, że w ogóle nie aberruje nigdy. A to się ubawiłam![]()
Ostatnio edytowane przez alcha ; 12.01.17 o 20:09