1. A56
2. andtor2
3. henry1
4. Krakman
5. LuiN
6. Ola_Olga
7. apz
8. Rabbit
9. RafS
10. rotkif
11. Saboor
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Mam pewne doświadczenie w tej sprawie. Podzielę się moimi uwagami.
Kiedy głosowano na trzy prace to bardzo często dochodziło do remisu.
Zmieniliśmy zasady: Pierwsza praca (ta która się najwięcej podobała) otrzymywała 3 punkty, druga 2, trzecia 1, a następnie zliczaliśmy punkty to do remisów dochodziło dużo rzadziej.
Nadmienię tylko, że to nie miałby być obowiązek (głosowania na 3 prace), a jedynie możliwość i na pewno każdy by nie głosował na 3 prace. W popRAWce 5/2016 głosowano na jedną pracę i doszło do remisu. W popRAWce 4/2014 głosowano na 3 prace i do remisu nie doszło. Chyba nie ma tu reguły...
Przyznam nie bardzo rozumiem te zasady... "ta która się najwięcej podobała" - czyli ta co otrzymała najwięcej głosów w ankiecie ?, a w jakim celu te punkty ?
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 12.10.16 o 15:36
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Można to zrobić przez odpowiednie ustawienie forum. Tylko głosy trzeba będzie zaliczać ręcznie.
Ew. Poszukać można odpowiedniej wtyczki.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
A wtyczki są za darmo ?![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bo widzisz... mamy tylko jedną skórkę jasną i ciemną. Więc jak trzeba kupić, a właściciel ma ->
w kieszeni ...![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||