Kontynuując ;
cytaty (z wątku :Zdjęcia początkującego - po co ten dział ?)
" ..po to powstał ten dział, aby wskazać takim użytkownikom, co robią dobrze, a co robią źle, albo sensowna krytyka, albo sensowna pochwała...Dział będzie ściśle moderowany, pozostawiane będą tylko wpisy, które są pomocne dla autora!!!
Przypominam, by nie było zażaleń. To nie miejsce do bezsensownych nabijania postów... " ;
założyłem czytając powyższe (naiwnie jak widać), że od "ludzi wyjątkowych ,(którzy) nigdy nikomu nie odmawiają pomocy, dobrych rad.." (cyt. edorka) oraz "...poważnych ludzi.." (Bzyku), dowiem się np.,że: zły kadr ( bo....),nieostre,zły WB(np.spróbuj 6000K); za małe nasycenie; zła perspektywa;przepalone ;niedoswietlone,itp.itd.....a co przeczytałem? "...myślałem, że to są zdjęcia robione telefonem....Zdjęcia, które wstawiłeś są słabe.. gimbusowi jednak chodziło o Constructywną Crytycę (milutkie-dopisek mój)...Na tym etapie, to raczej instrukcja obsługi i podstatwowe tutoriale na YT (a konkretnie czego dotyczące?-pytanie moje)......Tu nie ma wrzucania zdjęć jak do galerii i czekania na lajki, ochy, achy....."; No cóż autorzy powyższych stwierdzeń sami wystawili sobie swiadectwo (arogancji) i każdy uważny czytelnik to dostrzeże;
na koniec chcę podziękować za kilka racjonalnych uwag ;
btw zapraszam anonimowych hejterów do dalszego "minusowania" , bo skoro (niestety) lajków tu zebrać nie mogę to chociaż (-) i mam nadzieję wkrótce przekroczyć poziom -1000; miłego...........