Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: Prosze o CC

Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    14
    Moja galeria
    Kontynuując ;
    cytaty (z wątku :Zdjęcia początkującego - po co ten dział ?)
    " ..po to powstał ten dział, aby wskazać takim użytkownikom, co robią dobrze, a co robią źle, albo sensowna krytyka, albo sensowna pochwała...Dział będzie ściśle moderowany, pozostawiane będą tylko wpisy, które są pomocne dla autora!!!
    Przypominam, by nie było zażaleń. To nie miejsce do bezsensownych nabijania postów... " ;
    założyłem czytając powyższe (naiwnie jak widać), że od "ludzi wyjątkowych ,(którzy)
    nigdy nikomu nie odmawiają pomocy, dobrych rad.." (cyt. edorka) oraz "...poważnych ludzi.." (Bzyku), dowiem się np.,że: zły kadr ( bo....),nieostre,zły WB(np.spróbuj 6000K); za małe nasycenie; zła perspektywa;przepalone ;niedoswietlone,itp.itd.....a co przeczytałem? "...myślałem, że to są zdjęcia robione telefonem....Zdjęcia, które wstawiłeś są słabe.. gimbusowi jednak chodziło o Constructywną Crytycę (milutkie-dopisek mój)...Na tym etapie, to raczej instrukcja obsługi i podstatwowe tutoriale na YT (a konkretnie czego dotyczące?-pytanie moje)......Tu nie ma wrzucania zdjęć jak do galerii i czekania na lajki, ochy, achy....."; No cóż autorzy powyższych stwierdzeń sami wystawili sobie swiadectwo (arogancji) i każdy uważny czytelnik to dostrzeże;
    na koniec chcę podziękować za kilka racjonalnych uwag ;
    btw zapraszam anonimowych hejterów do dalszego "minusowania" , bo skoro (niestety) lajków tu zebrać nie mogę to chociaż (-) i mam nadzieję wkrótce przekroczyć poziom -1000; miłego...........

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez paweloly Zobacz posta
    No cóż autorzy powyższych stwierdzeń sami wystawili sobie swiadectwo (arogancji) i każdy uważny czytelnik to dostrzeże; ......
    Zastanów się, czy warto się zadawać z takimi arogantami

PS
    Skoro się nie przywitałeś to nie musisz się żegnać
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria
    Kontynuując ;
    cytaty (z wątku :...
    btw zapraszam anonimowych hejterów do dalszego "minusowania" , bo skoro (niestety) lajków tu zebrać nie mogę to chociaż (-) i mam nadzieję wkrótce przekroczyć poziom -1000; miłego...........
    Nie prowokuj, mocy jest tutaj dużo, może się Ci udać....

A w ogóle co to za przepychanka w wątku dla początkujących panie autorze, postuluję przenieśc to to do Hyde Parku.
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

| OlyJedi Awatar Lolita
    Mieszka w
    Za siedmioma lasami...
    Siła reputacji
    195
    Moja galeria
    Kontynuując ;
    cytaty (z wątku :Zdjęcia początkującego - po co ten dział ?)
    " ..po to powstał ten dział, aby wskazać takim użytkownikom, co robią dobrze, a co robią źle, albo sensowna krytyka, albo sensowna pochwała...Dział będzie ściśle moderowany, pozostawiane będą tylko wpisy, które są pomocne dla autora!!!
    Przypominam, by nie było zażaleń. To nie miejsce do bezsensownych nabijania postów... " ;
    założyłem czytając powyższe (naiwnie jak widać), że od "ludzi wyjątkowych ,(którzy)
    nigdy nikomu nie odmawiają pomocy, dobrych rad.." (cyt. edorka) oraz "...poważnych ludzi.." (Bzyku), dowiem się np.,że: zły kadr ( bo....),nieostre,zły WB(np.spróbuj 6000K); za małe nasycenie; zła perspektywa;przepalone ;niedoswietlone,itp.itd.....a co przeczytałem? "...myślałem, że to są zdjęcia robione telefonem....Zdjęcia, które wstawiłeś są słabe.. gimbusowi jednak chodziło o Constructywną Crytycę (milutkie-dopisek mój)...Na tym etapie, to raczej instrukcja obsługi i podstatwowe tutoriale na YT (a konkretnie czego dotyczące?-pytanie moje)......Tu nie ma wrzucania zdjęć jak do galerii i czekania na lajki, ochy, achy....."; No cóż autorzy powyższych stwierdzeń sami wystawili sobie swiadectwo (arogancji) i każdy uważny czytelnik to dostrzeże;
    na koniec chcę podziękować za kilka racjonalnych uwag ;
    O jeju, jak mi smutno Zmienić Ci pieluszkę?
    Lola vel Sharlotta >>Sekretarka Prezesa TWA<< <3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
    Nie jestem starą babcią Zlotowiczka: 7