Jest za co złapać, a to już duży plus![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Teraz czas na odpowiedniki nie tylko O12/2; P20/1.7 i O45/1.8, ale także odpowiednik GM5 / EPM2... Tymczasem jak rozlałeś mleko to podpowiedz nam czy sensor jest M3 czy 80D.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
EF-M 22 f/2 jest odpowiednikiem 20 f/1,7. Brakuje czegoś szerszego i portretówki, ale za to jest w pełni funkcjonalna przejściówka na szkła EF. Taka 50-tka f/1,8 STM jest malutka, nawet z przejściówką będzie niewielkich rozmiarów. No a cena... Miód malina, 500 zł. Zresztą pozostałe szkła też uczciwie wycenione: EF-M 22 za 999 zł, EF-M 11-22 za 1499 zł.
Gdybym cierpiał na nadmiar kasy, to wypróbowałbym tego Canona z czystej ciekawości i sentymentu do marki. Od czasów 80D matryce APS-C w końcu dają radę jakościowo. Plotki mówią, że będzie taki właśnie sensor.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Zobacz sobie jak wygląda EF 50 f/1,8 STM. Takie szkło śmiało można podpinać do bezlusterkowca.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Gietrzy, weź pod uwagę, że wiekszość potencjalnych klientów nie startuje od zera. Ja bym chetnie zaczął od korpusu + 22, do tego 50 i 85/1,8 przez przejściówkę i jestem zadowolony. Lustro czywiście bym zostawił.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Mam dziwne wrażenie, że za jakiś czas się z nim zaprzyjaźnięW wersji z naleśniczkiem 22
No i mamy pierwsze oficjalne informacje:
http://www.fotopolis.pl/newsy-sprzet...a-wymagajacych