Super!
Dawaj więcej, ale bardziej różnorodnie.
Super!
Dawaj więcej, ale bardziej różnorodnie.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Narazie idę spać. Zaraz pierwsza w nocy będzie![]()
Pozdrawiam,
Piotr.
Druga seria zdecydowanie bardziej mi się podoba - bardziej dopracowane kadry. Trochę mało kontrastu (piszesz dlaczego) aż się prosi aby trochę popodciągać.
Witam
Super, od bardzo dawna (zapewne od jakiegoś westernu w dzieciństwie) marzy mi się aby zobaczyć to na własne oczy. Bardzo przyjemnie sie ogląda. Widoki wspaniałe. Czekam na kolejne z 4GB.
Pozdrawiam
Bardzo dziękuję Piotrze za wyjaśnienie które de fakto potwierdziło moje domysły ale musiałem się upewnić. Druga seria też wspaniale przedstawia ten cud natury a zapamiętaniu obrazu pomagają szczególnie kadry 042, 575, /końcówki nr/. Oczy nasyciłem barwami na zdjęciu 636. Pozdrawiam.
Druga partia zdjeć kanionu jeszcze ciekawsza.
Ostani kadr wręcz porywa kolorem i kształtem![]()
Super zdjęcia!
Dawaj więcej![]()
Bardzo fajneTroszkę kontrast podciągnąć, ale niewiele. I może spróbować z którymś w B&W? Czekam na następne
![]()
Trzecia seria specjalnie dla Grzeska: Sedona - The Red Rock CountryJeżeli będą jeszcze chętni na kolejne zdjęcia z Kanionu, z przyjemnoscią je tu zamieszczę.
Suchar, ja B&W bardzo chętnie... Mocno ciągnie mnie w te rejony, ale póki, nic z tego nie wychodzi. Nie potrafię jeszcze nad tym zapanować. A może znajdzie się ochotnik, który zrobi B&W z fotki najbardziej przypadającej mu do gustu?![]()
Ostatnio edytowane przez P ; 12.04.08 o 08:08
Pozdrawiam,
Piotr.
Widoki niesamowite, widziane tysiące razy w mediach ale trudne do "opatrzenia się".
Może kiedys na żywo...
A z ostatnich kadrów najbardziej podoba mi się drugie od góry, to zblizenie. Jest ciasno, kolorowo i obraz ładnie dzeili się na plany.