I znów świetne zdjęcia. Ostatnie i pierwsze jak ze "Strusia Pędziwiatra"![]()
I znów świetne zdjęcia. Ostatnie i pierwsze jak ze "Strusia Pędziwiatra"![]()
Dodam coś od siebie.
Miejsce zajefajne. Robi wrażenie.
Tylko że..... w pierwszej serii tego wrażenia nie widać. Coś brakuje. Może przez ten podniesiony kontrast.
Nie widać tej przestrzeni, tego klimatu miejsca.
Natomiast w następnych, a najbardziej w ostatniej serii jest już super. Jest to, co brakowało w pierwszej. Dobrze pokazany klimat miejsca.
Lubię kolorowe skarpetki. Każda inna. http://www.formatfoto.pl/
Dla odmiany mnie podeszły zdjęcia pierwsze. Są debeściarskie.
Pozdrawiam
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
Witam
Dziękuję za kolejną dawkę zdjęć. Bardzo fajne. A ostatnie niczym kadr z filmu "Złoto MacKenny". Właśnie w takich barwach zawsze wyobrażałem sobie Wielki Kanion, i tak jest też chyba najczęściej przedstawiany. Tym cenniejsze inne Twoje zdjęcia, pokazujące go nieco inaczej.
Pozdrawiam
PS: czego jak czego, ale Kanionu to Amerykanom zazdroszczę.
Bardzo dziękuje Wam za komentarze
FotoAmator IMHO klimat i przestrzeń dosć dobrze widać na pierwszym zdjęciu (P4068763) o raz na podobnym, poniżej. Sorki agapiet za ludzi i barierki![]()
Pozdrawiam,
Piotr.
Właśnie ludzie i barierki pokazują skalę wielkości.
świetny kadr.
Ciekawe miejsca i równie dobre fotki, choć czasami kontrasty za duże. Z drugiej tury podoba mi się....P4068581 i ostatnie P4068764 ). Nie można prościej numerować(tylko pytanie)
ps. stosowałeś jakieś filtry (polar, połówkowy itp.)
Ostatnio edytowane przez Kaz de Wro ; 14.04.08 o 22:33
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Ostatnia wysmenita! Ach te proporcje![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Witam
Bardziej już chyba "małości" człowieka podkreślić się nie dało. Nie dość, że ludzie wyglądają jak mrówki, to jeszcze znajdują się w takim miejscu kadru, że trzeba ich szukać. Świetne zdjęcie.
Świetne plenery, świetne zdjęcia. Był "kawałek irlandii" , teraz wielki kanion. A gdzie Cę Piotrze poniesie kolejnym razem?. Następna seria nie może być gorsza.
Jacek