Ladne ptaszyny serwujecie mili panstwo
pozdro
Ladne ptaszyny serwujecie mili panstwo
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Gratuluję boćka. Bardzo rzadka sztuka. U mnie w Gorlicach obserwuję jedną parę. Bardzo ostrożne są.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
czarnego to widziałem tylko w locie, takie spotkanie jest zawsze cenne
kwiczoł fajny w tych krokusach
w żurawiu przeszkadzają mi zaciemnione boki, to jakaś winieta? chyba niepotrzebna
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Fotki są nie ruszane, po prostu takie jak aparat wypluł na kartę. Moja ingerencja to tylko ustawienia puszki. Przy żurawiu to faktycznie jest winieta, zdjęcie było robione za pomocą refraktora achromatycznego, który miał przelot na końcu 1,25 cala i najprawdopodobniej było to za mało by oświetlić całą matrycę.
Dziękuję za wszelkie uwagi i bardzo mi miło że przynajmniej część zdjęć się podoba
Co do czarnego bociana to np. nad Biebrzą jest ich sporo, mam kilka fotek, ale ich jakość jest zbyt słaba by się nimi pochwalić. Ten osobnik, który tu pokazałem sfotografowałem w całkiem innym rejonie Polski. Jak widać po ubarwieniu to małolat. Przez 3 dni koczował na tym polu, tzn na noc odlatywał do pobliskiego lasu przespać się, ale rano powracał.
Ostatnio edytowane przez wtw ; 19.11.15 o 21:32
"Biedny, kto gwiazd nie widzi bez uderzenia w zęby"
Stanisław Jerzy Lec
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA