3918 - w pięknej pozycji uchwycony - chyba właśnie zrywał się do lotu?
Pierwiosnek mokry po kąpieli:
3919.
3918 - w pięknej pozycji uchwycony - chyba właśnie zrywał się do lotu?
Pierwiosnek mokry po kąpieli:
3919.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
3920,21 - oba świetne. Coraz wyższy poziom w ptasim wątku się robi![]()
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
3922
Pocisk
Przy okazji co robię nie tak, że załącza mi się tylko miniaturka?
Ostatnio edytowane przez Muminek ; 12.10.25 o 21:32 Powód: Zmiana wielkości wyświetlanego obrazu
Po umieszczeniu zdjęcia w poście (jeszcze przed zatwierdzeniem wiadomości) trzeba dwa razy kliknąć na zdjęcie (tą miniaturke) i wtedy pojawi się okienko gdzie należy zaznaczyć: full size>ok i można już zatwierdzić odpowiedź.
Ostatnie zdjęcia bardzo dobre. Startujący remiz super.
Puszysty pierwiosnek czy ostatni kos jak z albumu;]
3923
Nie umiem w te większe zdjęcia, trudno będą miniaturki. Dzięki za podpowiedź ale u mnie się nic nie otwiera po kliknięciu dwa razy w miniaturkę nie wiem może to wina Macbooka.
Ostatnio edytowane przez Muminek ; 12.10.25 o 21:33 Powód: Zmiana wielkości wyświetlanego obrazu
To trzeba zrobić przed zatwiedzeniem wiadomości. Jak chcesz stworzyć post to po kolei: opcje zaawansowane>wejść w załączniki>dodaj pliki>wgrać>dodaj w linii>!I TERAZ W TĄ MINATURKĘ CO SIĘ POJAWIŁA NA PODGLĄDZIE POSTA KLIKNĄĆ DWA RAZY>i w tym okienku:full size>ok.
Tu jest tez jakaś instrukcja: https://forum.olympusclub.pl/threads...postach/page21 trzeba zjechać 4 posty w dół.
Też to dla mnie jest nieintuicyjne...
3929 - fantastyczne, unikalne ujęcie, kadr do albumu, zatrzymane w czasie, sekundy ułamek, lotu odłamek, dowodzi, że da się. Nie do uwierzenia, czy przypadkiem z AI nie mamy do czynienia?
TJ
Zdjęcia remiza super, szkoda że nie z Olympusa...