Na moim byłym Oplu, trafiły w karoserię w miejscu mało widocznym. Wstawiłem auto do garażu i jakiś czas stało nieużywane. Jak zobaczyłem co się stało to mnie zatrzęsło - gόwno wygryzło lakier do blachy![]()
Na moim byłym Oplu, trafiły w karoserię w miejscu mało widocznym. Wstawiłem auto do garażu i jakiś czas stało nieużywane. Jak zobaczyłem co się stało to mnie zatrzęsło - gόwno wygryzło lakier do blachy![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Całe szczęście, że nasze gołębie nie działają w takich stadach jak ten żyjący niegdyś w Ameryce Płn. gatunek - gołąb wędrowny
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()
A największe szczęście to że krowy nie latają. Wtedy to dopiero byłoby przesra...![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Wracamy do ptaków na fotografi?
To ja może łabądki zapodam!
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
cześć Ola_Olga,
wiem, że tamte były czarne, ale taka ilość ptaków kojarzy mi się z hitchcock`iem![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Jakby tak się której zebrało na laptanie....
U Hitchcocka też były mewy. I to chyba nie były śmieszki.
Robi wrażenie ilość.
A propo stawów milickich - jak wygląda możliwość wejścia na teren tychże i fotografowania na ich terenie? Czytałem, że w niektórych przypadkach smutni panowie "grzecznie proszą" o pójście sobie.
Ostatnio edytowane przez ronin75 ; 13.10.13 o 22:15
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()
Widowisko - jakby świeżą rybkę dowieźli
A co do sralców pospolitych - samochody trza w garażu trzymać a nie narażać na obsranie przez zasrańców
Pozdrawiam.
Stado mewek robi wrażenie.......co do ilości to występują również w takich składach na wysypiskach i polach
Pozdrawiam.