Pleszka bardzo fajna, pięknie zapozowała, rozmycie extra. Panaleica nawet z telekonwerterem daje naprawdę dobry obrazek.
Rybołów dynamiczny, ładne światło, chciałbym kiedyś też spotkać i pstryknąć fotki, rzadki ptak u nas.
Pleszka bardzo fajna, pięknie zapozowała, rozmycie extra. Panaleica nawet z telekonwerterem daje naprawdę dobry obrazek.
Rybołów dynamiczny, ładne światło, chciałbym kiedyś też spotkać i pstryknąć fotki, rzadki ptak u nas.
udane zdjęcie rybołowa, wyciągnąłeś wnioski ze spotkania z bielikiem czy byłeś we właściwym miejscu i czasie ?
418 Żurawie środowiskowo, upodobały sobie okolice Narwi i sporo par zakłada tu gniazda
419
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
418 - wygląda jak rakieta manewrująca![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
417 - superptak, wyrazisty, skrzydlaty, rozłożysty, dynamiczny, majestatyczny.
Na moje oko ciut za ciemne tło, widziałbym ciut więcej kontrastu miedzy sylwetką ptaka a tłem, ale kosztem bardzo lekkiego rozjaśnienia tła. Istnieje jeszcze jedna możliwość - mój monitor jest za ciemny.
TJ
Żurawi na szczęście jest w Polsce sporo - ostatnio w drodze na działkę widziałem na łące mamę (tak myślę) spacerującą z tegorocznym młodym...
419 zdecydowanie lepsze, chociaż obydwa zdjęcia chyba lekko poruszone?
moje wątki 1. Malta i Gozo 2. Z łąk i pol...
.
420
.
Ostatnio edytowane przez paparapa ; 17.07.23 o 11:04
Jeśli nawet jesteś w mniejszości, prawda zawsze pozostanie prawdą.
Ha, kolega się gdzieś na południe wybrał chyba...
Piękny okaz Gęsiówki egipskiej
Chociaż "Collins" pisze, że można je w Anglii i Holandii spotkać.
Ta gęsina ma nieźle oko podbite![]()
Jacek
421.
rokotniczka
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły