Zamieszczone przez Muminek A u mnie dwie pokrzywnice postanowiły zimować , to zdjęcie z dzisiaj... Gratuluję spotkania, super fota Zamieszczone przez Camilo Bardzo ładne ptaszki panowie Jakieś takie zamglone to zdjęcie Angielska pogoda? Bardzo fajne ptaszory nam pokazujesz
Tak angielska,żeby chociaż kawałek ogrodu było to i coś można byłoby pokazywać Załącznik 229547
Ostatnio edytowane przez Camilo ; 14.01.21 o 20:01
zielonosiwy przy karmniku
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły
Cudny
Zamieszczone przez viruuss zielonosiwy przy karmniku ja sie ciesze bo go widzialam na swe ślepia przez pol sekundy - o zdjeciu nawet nie marzylam piekny osobnik jak i pozostale ptaszki ostatnio tu wrzucone
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM... Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami.. szlajający się gulasz goni króliki - czyli obrazki codzienne, trochę streeta i co wpadnie w obiektyw - zapraszam gulasz goni po górach - górskie widoczki - to coś co tygryski lubią najbardziej gulasz się szlaja - Kolumbia - wyprawa 2018 gulasz się szlaja - Kambodża - wyprawa 2017
Zamieszczone przez gulasz ja sie ciesze bo go widzialam na swe ślepia przez pol sekundy - o zdjeciu nawet nie marzylam piekny osobnik jak i pozostale ptaszki ostatnio tu wrzucone kto smaruje ten ma zdjęcia
Rudzik Kwiczoł w "spiżarni "
Rudy kłębek
no !! jednak można bliżej gratki !!
Kwiczoł fajnie wyszedł. Trochę za mocno brzuch świeci , ale łatwe do skorygowania
Zobacz tagi
Zasady na forum