Pustułka
Pustułka
fajnie zrobiony. Pustułka to trudny do "upolowania" ptak.
Moje drobne uwagi:
- ja bym wykadrował nieco ,pozbył bym sie drutu w lewym górnym rogu. Odwraca uwagę od tematu i zaśmieca zdjęcie.
- zmniejsz rozmiar zdjęcia do np.1200 pikseli 72 DPI na dłuższym boku i wtedy wczytaj bo w pełnej rozdzielczości się długo otwiera.
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Kolejny "zdziś"
Odwiedził nasz ogródek Kos żeby się wykąpać.
(zdjęcia bez przycinania)
![]()
Ostatnio edytowane przez DzejPi ; 16.04.20 o 15:00
Dzięki za uwagi, z tą pustułką to jak z pewnym pianistą w saloonie . Na pianinie miał kartkę - "nie strzelać, robię co mogę" , no i kiedyś go zastrzelono. Przyszedł kowboj który nie umiał czytać
Kiedy się tylko zatrzymywałem samochodem i celowałem - przelatywała 20m dalej, no tak się bawiliśmy
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Zachęcony pkt których jakoś nie mogę rozdać bo coś tam, wybrałem się do lasu a tam dzięcioł bez maseczki w przestrzeni publicznej
a tam dzięcioł bez maseczki w przestrzeni publicznej
Zrobiłby ją na sito.![]()
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
jeszcze pachnące nowością mieszkanko remiza
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły
widziałem , że był tam ruch w gnieździe , będę musiał się jeszcze zasadzić. Strasznie szybko tam wlatywał
No, no, super podejście. Ja widziałem takie tylko na filmach przyrodniczych.![]()
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
Kwiczoł
A gdzie Pyzdra ?![]()