Zamieszczone przez Ola_Olga Sójka. Piękna sójka.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Zamieszczone przez wyszomir Nie tylko ptaków. Kilka lat temu sójka złośliwie drażniła mojego psa na spacerze miaucząc z drzewa jak kot. Oooo, to ciekawe. Ten ptak ma duży potencjał
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Sikorka uboga i jeszcze raz sójka
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. (Mark Twain)
gdzie ta sójka łeb wkładała, cały mokry chyba
Sójka o spojrzeniu belfra z wileńskiego gimnazjum
Nurogęsi: Panie przy posiłku. * ** Pan Nurogęś Obserwator.
Dała radę ??
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro|| Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||popieram stopkę Krakmana ||
Zamieszczone przez abir gdzie ta sójka łeb wkładała, cały mokry chyba Gdybyś zeżarł pięć kilo orzechów, też byś się spocił.
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki. Popieram Stopkę Krakmana ! LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Z rybą zarombiste
Jacek
Zamieszczone przez Bodzip Dała radę ?? Nie nie dała rady. Po krótkiej walce porzuciła "kasek".
Zobacz tagi
Zasady na forum