zabija wzrokiem
drugiemu chyba bym podniósł expozycję, nie jest trochę ciemne? być może że to mój monitor. więc się nie upieram![]()
zabija wzrokiem
drugiemu chyba bym podniósł expozycję, nie jest trochę ciemne? być może że to mój monitor. więc się nie upieram![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
pierwsze na ogniskowej 94 mm, drugie 250 mm - hmmm, duży fart musiał być aby dziki ptak drapieżny tak blisko usiadł i zapozował![]()
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
Pani Olu, piękni drapieżcy.
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Bodzip złapał sępa, a może sęp złapał Bodzipa, nie ważne, na zdjęciu są oba dwa. ???![]()
![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Myszołowy.
Hmmm to młody bielik i nie należy do rodziny rybołowów podobnie jak myszołowy z poprzedniej foty
Ciekawa sytuacja. Gdyby to była fota jednego osobnika to bym powiedział, że zawsze może zdarzyć się niepłochliwy osobnik w każdym gatunku. Dwa ptaki w różnym wieku to nie może być przypadek. Tym bardziej, że ten gatunek nie ma w zwyczaju przysiadywania w trawie a łąka nie jest jego biotopem. Tak więc to chyba nie są typowe fotografie dzikich ptaków. Może nie zoo ale jakieś wypuszczanie z lecznicy albo zluzowane ptaki sokolnicze![]()
Kombinujecie i kombinujecie a tak naprawdę nikt jeszcze nie zgadł jakie były okoliczności zrobienia tych zdjęć. Obiecuję, że powiem/potwierdzę jeżeli ktoś zgadnie. @abir wykluczony ze zgadywanki![]()
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).