Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Sołtysa jak pamiętam to ronin pokazywał.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
okazuje się, że te kaczki dziwaczki też grzebią w genach. tak jak człowieki
ciekawa ciekawostka ze zdjęcia helmutha wyszła
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
"Gospodarz na wsi rzucał jobami na te cudne ptaszydła, jest wściekły że wyjadają mu kukurydzę. Mówi ; chodzi taki i jak maszyna tym dziobem nap...... że tylko puste dziury w ziemi zostają. Najczęściej pod lasem, tam gdzie więcej piachu niż kamieni, coby se dzioba nie uszkodził.
Dla nas radocha - dla rolników utrapienie."
Podobnie jest z ptactwem wodnym typu kormoran, czapla ,ślepowron itp. Dla nas atrakcja a dla hodowcy ryb szkodnik.
Z wiosennego życia kaczek.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.