Mazurek z anteny
Pozdrawiam.
ładnie ładnie.kwiczoł super-bardzo lubie te ptaki. mazurki sa ok i ostatnia wrzuta tez fajna.na Gąsiorka polowałem kiedyś i moze powróce do tego a jak na razie bliższy kadr dziecioła czarnego (tym razem Pani dzięciołowa![]()
jeszcze jeden kadr.bede dalej polował bo nie bardzo zadowolony z tych kadrów. ale już wiem gdzie przesiadują.pozdr
gratuluję miejscówki na dzięcioła, piekny ptak
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Dawno dawno temu nad Drawą przyuważyłem dzięcioła czarnego. W rękach miałem Olympusa OM -30 już miałem robić zrobić zdjęcie a tu nagle słyszę szum, warkot . Patrzę a to autokton w garniturze, białej koszuli, z kwiatkami, na motocyklu marki WSK. Spłoszył mi "czarnego". Ze złości zakląłem szpetnie po francusku i zakończyłem " niech cię szlag trafi" i .....chłopina zaliczył glebę. Otrzepał się z piasku, pozbierał kwiatki i wkurzony pojechał dalej. Od tamtego zdarzenia bardziej uważam na słowa![]()
Moje fotopstryki na forum Olympusa. | sprzęt - ciągle się zmienia
Stara prawda: Nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.