trochę się tymi ustawieniami bawiłem i już nie wszystko pamiętam, ale miałem AF punktowy na środkowy punkt bo wydawało i się, że tak jest szybciej.
Co do szybkości AFtylko to mi przeszkadzało w tym aparacie i dlatego zmieniłem, bo ogólnie byłem z niego baaardzo zadowolony. Miałem duży dylemat gdy chciałem przejść na E-500 bo tak jak mówię fajny jest, ale ten AF.
Teraz mam kita i E-500 (czyli ten starszy i wolniejszy) i moim zdaniem jest dużo szybciej niż w C-8080. C lubił sobie pojeździć, choć podpięcie zew. lampy sporo mu pomogło w pomieszczeniu.
Gdy jeszcze miałem C i wziąłem w swoje ręce E-510 to właśnie ten dużo szybszy AF mnie dobił i spowodował, że zacząłem myśleć o lustrze. Nie wiem jak jest w C-7070 bo nie miałem go nigdy w rękach.
Nie wiem czy dobrze pamiętam ale te iESP to było jakieś kontrastowe które można było włączyć lub nie. Ale co do wszelkich ustawień to polecam instrukcję Tadeusza Jankowski do ściągnięcia w instrukcjach - superowa.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Zawsze możesz przejść się do jakiegoś sklepu i sobie spróbować, albo poprosić któregoś z forumowiczów mieszkających blisko.