Zamieszczone przez S4INT Czym Wy te wiewióry robicie? ja mam tylko 40-150 i nie wiem czy styknie... a chciałbym też mieć takie coś na fotce Styknie... ale na te parkowe :P Bo zupełnie się nie boją.
# http://grizz.pl || http://galeria.firlej.org #
Ta jest "nieparkowa" bliskie spotkanie źródło
W moim wątku numer zdjęcia jest w nazwie pliku.W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
Moja wiewiórka namber łan. Wiewiórka źródło W Galerii jest napisane, czym robione. Pzdr
Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka
Zamieszczone przez Rafał Czarny Nie mam żadnej wiewióry, ale mam za to dużego ptaka. Już się tak nie chwal... ja mam małego, chociaż mały,, ale wariat a jak by dobrze się zastanowić to mam nawet i dwa ptaki w każdym razie ptaki pokazujemy w innym wątku Czym Wy te wiewióry robicie? ja mam tylko 40-150 i nie wiem czy styknie... a chciałbym też mieć takie coś na fotce moje 14-45 albo 14-54 w każdym razie na 38mm oczywiście czasu trzeba było poświęcić sporo żeby podejść parkowe zwierze, ale dało się jak będziesz robić wiewióre weź ze sobą garść orzechów pzdr dbs
Planuję wydanie książki jeśli chcesz mi w tym pomóc będę niezmiernie "dźwięczny" ! ! ! głowice do panoram| marcin dobas www | marcin dobas blog | marcin dobas facebook
Zamieszczone przez dobas jak będziesz robić wiewióre weź ze sobą garść orzechów Potwierdzam, działa źródło
E-510 + 14-42 + 40-150 + Sigma 50-500 + Metz 58 / E-10 / OM-1 MD + OM-1n MD + OM-2n + Zuiko 50 1.8 + Zuiko 28 3.5 + Sigma 135 2.8
Zamieszczone przez sławekb C+, na pierwszej fantastyczne kolory. Jak z szybkością tego zestawu którego użyłeś?? Odczucia są takie że 150 z EC20 mniej się gubi niż 50-200 tylko nie wiem czy to nie autosugestia czy po prostu inna budowa układu soczewek w przypadku stałki w stosunku do zooma, w każdym razie zakres łapania i jeżdżenia AF w tym zestawie jest minimalny w porównaniu do 50-200 który potrafił w podobnej sytuacji przelecieć zakres (może to też brak ogranicznika). Jedna rzecz robi wrażenie z 150 z/bez EC20 jest to krystaliczny i bardzo ostry obraz w wizjerze wręcz nienaturalny jak dla mnie z -3.5 Dodam że wszystko co piszę dotyczy E1.
Ide dzis do parku polowac na wiewiora - pytanie ktos wie czy one orzechy wloskie tez lubia?
Zamieszczone przez WildLight Ide dzis do parku polowac na wiewiora - pytanie ktos wie czy one orzechy wloskie tez lubia? Pewnie, nawet bardzo lubią. No i dłużej im schodzi z takim orzeszkiem więc jest więcej czasu na udaną fotkę
Zamieszczone przez rocco Pewnie, nawet bardzo lubią. No i dłużej im schodzi z takim orzeszkiem więc jest więcej czasu na udaną fotkę Dzieki - biore cala siatke
Wiewiór "Stefana" jest super. Moja jest w galerii - jakby co. Pozdrówka.
Zobacz tagi
Zasady na forum