Zamieszczone przez lucca Ja nie mam polskiej TV,ale taki film byl chyba z dziesiec lat temu. "Zmałpowali" niedawno w polskich filmiach "Testosteron" i "Lejdis" więc zrobiło sie modne Właściwie, to w oryginale chodzilo o "golenie bobra" PS Wystarczy tego OT bo ostrzeżenia jeszcze dostaniemy...
źródło
4/3: E510, E410; m4/3: E-PM1
C+, na pierwszej fantastyczne kolory. Jak z szybkością tego zestawu którego użyłeś??
http://slawekbak.pl/
Planuję wydanie książki jeśli chcesz mi w tym pomóc będę niezmiernie "dźwięczny" ! ! ! głowice do panoram| marcin dobas www | marcin dobas blog | marcin dobas facebook
Nie mam żadnej wiewióry, ale mam za to dużego ptaka.
gAlErIa czArNeGo oPoWiEm wAm o mArKu Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.
dorzucam i swojego wiewióra
Czym Wy te wiewióry robicie? ja mam tylko 40-150 i nie wiem czy styknie... a chciałbym też mieć takie coś na fotce
Moja zrobiona była Sigmą 70-300 z analogiem Minolty. To szkło to "nasze" Zuiko 70-300, fakt, że stałem moze ze trzy metry od zwierzaka ale i 40-150 poradziłoby sobie, najwyżej troche by sie przycięlo.
Zamieszczone przez S4INT Czym Wy te wiewióry robicie? ja mam tylko 40-150 i nie wiem czy styknie... a chciałbym też mieć takie coś na fotce Moja robiona stara wersja 40-150. Wystarcza spokojnie, czasem denerwuje, ze af lapie od 1.5m bo przydaloby sie blizej. Zalezy gdzie sie poluje na te rude dranstwa
Zobacz tagi
Zasady na forum