Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Karta telewizyjna

  1. #1
    | OlyJedi Awatar voovoo2
    Dołączył
    May 2006
    Mieszka w
    Olsztyn
    Posty
    2.638
    Siła reputacji
    120
    Moja galeria

    Karta telewizyjna

    Czy ktoś może mi pomóc w następującej sprawie:dlaczego nie widzę kartyTV podłączonej do Lenovo AIO windows 10 przez port USB. Liczę na wyrozumiałość tych dla których komputer to banalna sprawa
    Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.

  2. #2
    Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Dołączył
    Sep 2007
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Posty
    10.885
    Siła reputacji
    177
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez voovoo2 Zobacz posta
    Czy ktoś może mi pomóc w następującej sprawie:dlaczego nie widzę kartyTV podłączonej do Lenovo AIO windows 10 przez port USB. Liczę na wyrozumiałość tych dla których komputer to banalna sprawa
    Tak szukajac ,zeby Ci pomoc a sam nie wiele wiem trafilem na taka strone.Moze pokombinuj jak tam jest napisane

    http://support.hp.com/pl-pl/document/c03512166

  3. #3
    | OlyJedi Awatar voovoo2
    Dołączył
    May 2006
    Mieszka w
    Olsztyn
    Posty
    2.638
    Siła reputacji
    120
    Moja galeria
    Ma ta karta kilka lat. Dzięki Tobie coś mi się przypomina, że miałem albo ściągnąlem coś w rodzaju "instalki". Dzięki
    Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.

  4. #4
    Awatar Roberto73
    Dołączył
    Nov 2011
    Mieszka w
    Wrocław
    Posty
    1.917
    Siła reputacji
    162
    Moja galeria
    Może nie działać pod Windowsa na 64bit

  5. #5
    | OlyJedi Awatar voovoo2
    Dołączył
    May 2006
    Mieszka w
    Olsztyn
    Posty
    2.638
    Siła reputacji
    120
    Moja galeria
    No ten taki jest
    Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.

  6. #6
    Moderator Konto PREMIUM | OlyJedi Awatar nightelf
    Dołączył
    Sep 2009
    Mieszka w
    Olsztyn/Warszawa
    Posty
    5.751
    Siła reputacji
    173
    Moja galeria
    Ta karta telewizyjna to na USB czy na innym złączu?
    Pokaż czy widzisz jakieś urządzenie nierozpoznane w "Menedżerze urządzeń".
    http://pl.ccm.net/faq/7063-jak-wejsc...n-w-windows-10
    "Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
    E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
    moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA

  7. #7
    | OlyJedi Awatar voovoo2
    Dołączył
    May 2006
    Mieszka w
    Olsztyn
    Posty
    2.638
    Siła reputacji
    120
    Moja galeria
    Na USB. Jutro postaram się wykorzystać Twoje porady.Dziękuję
    Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.

  8. #8
    Moderator Konto PREMIUM | OlyJedi Awatar nightelf
    Dołączył
    Sep 2009
    Mieszka w
    Olsztyn/Warszawa
    Posty
    5.751
    Siła reputacji
    173
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez voovoo2 Zobacz posta
    Na USB. Jutro postaram się wykorzystać Twoje porady.Dziękuję
    I jak wygląda sprawa z kartą?
    "Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
    E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
    moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA

  9. #9
    | OlyJedi Awatar voovoo2
    Dołączył
    May 2006
    Mieszka w
    Olsztyn
    Posty
    2.638
    Siła reputacji
    120
    Moja galeria
    Bardzo Ci dziekuję. Dochodzę Menedżera ale w otwartym okienku nie widzę STICKA.W powiązanych ustawieniach widać, że komputer go widzi, tak jak myszkę i klawiature.

    ---------- Post dodany o 19:05 ---------- Poprzedni post był o 19:04 ----------

    nAWET ZA tWOJĄ POMOC NIE MOGĘ DAĆ cI PLUSA
    Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.

  10. #10
    Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar henry1
    Dołączył
    Jun 2006
    Mieszka w
    Stołeczne Miasto Poznań
    Posty
    8.630
    Siła reputacji
    324
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez voovoo2 Zobacz posta
    Bardzo Ci dziekuję. Dochodzę Menedżera ale w otwartym okienku nie widzę STICKA.W powiązanych ustawieniach widać, że komputer go widzi, tak jak myszkę i klawiature.
    A sterowniki do karty jakieś były, bo może tego brakuje.
    W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
    Popieram Stopkę Krakmana
    !

    LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.

Podobne wątki

  1. Karta do E-5
    By Gryphoon in forum Korpusy 4/3
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 7.03.12, 00:03
  2. karta xD
    By Tralek in forum Aparaty kompaktowe
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 19.08.09, 11:42
  3. Karta do Olympus'a
    By kWk in forum Aparaty kompaktowe
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 8.07.04, 20:50
  4. Zawirusowana karta
    By marekbp in forum Aparaty kompaktowe
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 5.07.04, 09:24

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
 
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl

Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.