Witam . Proszę o uwagi o moich fotkach . Dopiero zaczynam . To moje pierwsze zdjęcia jakie wykonałem od czasu aparatów "Druch" oraz "Smiena" . Dziękuję za wszystkie uwagi . Proszę również o informację jak tutaj zamieszczać zdjęcia .
Witam . Proszę o uwagi o moich fotkach . Dopiero zaczynam . To moje pierwsze zdjęcia jakie wykonałem od czasu aparatów "Druch" oraz "Smiena" . Dziękuję za wszystkie uwagi . Proszę również o informację jak tutaj zamieszczać zdjęcia .
Ostatnio edytowane przez Peter2008 ; 5.04.08 o 21:54
może ta sprawa jest w formie dopracowania w poprzedniej wersji forum było załącz załącznik mozna było sprawdzić na podglądzie i przesłać. Teraz jest inaczej i z tym zarządzaniem załącznikami też sobie nie radzę. Chyba, że trzeba to robic przez album.
fajnie zacząłeś.
Zamieść zdjęcia w galerii (jedno dziennie)
albo po prostu tutaj.
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
wpisz [ img \ ] link [ /img ]
tylko ze miedzy nawisami a img bez odstepow czyli wszystko pisane razem![]()
Tak będzie lepiej.Kod:
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
Info dla Kasprzyka . Chyba kiepsko ,bo doradzono mi żebym lepiej prezentował swoje pokraki tutaj)
No to do dzieła . Zacznijmy od tych co są w galerii .
Ważne pytanie . Jaka jest przyczyna że od momentu wciśnięcia migawki mija ok 2-3 s. do momentu zarejestrowania obrazu ? Finał tego jest taki że fotografowane przeze mnie kaczki nie są obecne na zdjęciach lub widać już tylko kuperek![]()
nie masz przypadkiem ustawionego ze wyzwolenie migawki ma nastapic za 2 sekundy badz w ustawieniach aparatu wlaczony Anti shock? (zakladka menu ikona aparat z 2jka bynajmiej tak jest w 510)
Chyba że robisz zdjęcia w trybie Live View![]()
byl wlaczony AntiShock![]()