Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Proshow Gold - przeniesienie projektu na inny komputer

  1. #1

    Dołączył
    Jul 2016
    Posty
    3
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

    Proshow Gold - przeniesienie projektu na inny komputer

    Cześć
    Sytuacja zmusiła mnie do tego, aby przenieść projekt zrobiony w Proshow Gold na inny komputer. Skopiowałem plik psh, ppr i wszystkie pliki źródłowe - zdjęcia oraz muzykę. Po uruchomieniu projektu w nowym miejscu program poprosił mnie o wskazanie poprawnych lokalizacji plików źródłowych. Poszło bez problemu. Wszystko byłoby ok, gdyby nie jeden szczegół który niszczy całą pracę - pliki z podkładem dźwiękowym po przeniesieniu straciły wszelkie ustawienia wyciszania, długości, są jakby w stanie surowym, przed obróbką. Niestety jest ich sporo i ponowne edytowanie jest bardzo kłopotliwe.
    Być może Proshow ma dane dotyczące podkładu w jakimś innym pliku, którego nie zabrałem z pierwotnej lokalizacji. Bardzo z góry dziękuję za wskazówki i rady, pzdr.

  2. #2
    Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Dołączył
    Feb 2008
    Mieszka w
    Gorlice
    Posty
    24.331
    Siła reputacji
    459
    Moja galeria
    Total Commandr -> Konfiguracja -> Opcje -> wyświetlanie -> Pokaż pliki ukryte
    ...
    lub ppm na katalogu i pokaż pliki ukryte
    cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||

  3. #3

    Dołączył
    Jul 2016
    Posty
    3
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Właśnie w TC kopiowałem już wcześniej z odkrytymi "plikami ukrytymi" , więc powinno zabrać wszystko.

  4. #4
    Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Dołączył
    Feb 2008
    Mieszka w
    Gorlice
    Posty
    24.331
    Siła reputacji
    459
    Moja galeria
    Poszukaj jeszcze w:
    Documents &settings -> user - Dane aplikacji
    cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||

  5. #5
    Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Dołączył
    Aug 2008
    Mieszka w
    Markach
    Posty
    17.404
    Siła reputacji
    284
    Moja galeria
    A nie ma tam opcji: Exportuj
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

  6. #6

    Dołączył
    Jul 2016
    Posty
    3
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Znalazłem odpowiedź - w narzędziach programu jest niepozornie nazwana opcja "Collect your show". Jej funkcjonalność "zabrała" materiały źródłowe wraz z ich ostatnimi ustawieniami w projekcie i pozwoliła przenieść na inny komp, czyli to, na czym mi zależało.
    Temat do zamknięcia, dziękuję Wam za porady.

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 16
    Ostatni post / autor: 13.07.16, 13:21
  2. ProShow Gold/Producer - jaki FPS?
    By Pi0trazy in forum Porady audio/video
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 11.04.15, 12:50
  3. Przeniesienie praw
    By aldii in forum Porady dotyczące fotografii
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 5.11.13, 17:07
  4. ProShow Gold - problem z regionem DVD
    By Pi0trazy in forum HydePark
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 13.08.10, 12:20
  5. Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 14.08.07, 11:46

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
 
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl

Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.