Strona 78 z 117 PierwszyPierwszy ... 2868767778798088 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 771 do 780 z 1164

Wątek: E-3 subiektywne odczucia posiadaczy

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Jakiegoś strasznego pecha mają niektórzy z Was. Mój E-3 od sierpnia zrobił 17000 zdjęć i nic mu nie dolega. Nawet guma jeszcze się nie odkleja
    A muszę powiedzieć przy okazji, że cenię sobie ten aparat coraz bardziej.
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar tao
    Mieszka w
    Świnoujście
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Ja muszę wysłać z powodu zasilania i zawieszania się, a gumę to sobie sam przykleiłem, chociaż na środki już spuchła więc pasowało by ją wymienić no i zacieki na wyświetlaczu. Cała reszta to bajka. Puszka jest naprawde fajna tylko za dużo felernych jest a to niepociesza jak producent idzie na ilość a nie jakość
    JEDNO ŻYCIE JEDEN CEL, JEŹDZIĆ HONDA CBR

Banned Zwycięzca OlyRulez Awatar RadioErewan
    Mieszka w
    Łódź/Warszawa
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez tao Zobacz posta
    Ja muszę wysłać z powodu zasilania i zawieszania się, a gumę to sobie sam przykleiłem, chociaż na środki już spuchła więc pasowało by ją wymienić no i zacieki na wyświetlaczu. Cała reszta to bajka. Puszka jest naprawde fajna tylko za dużo felernych jest a to niepociesza jak producent idzie na ilość a nie jakość
    W E-3 też się guma odkleja? Heh.

Pozdrawiam
    Radosław "Radio Erewan" Przybył
    http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
    * Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto

| OlyJedi
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Eddie Zobacz posta
    Jakiegoś strasznego pecha mają niektórzy z Was. Mój E-3 od sierpnia zrobił 17000 zdjęć i nic mu nie dolega. Nawet guma jeszcze się nie odkleja
    A muszę powiedzieć przy okazji, że cenię sobie ten aparat coraz bardziej.
    Moj ma ponad rok, 25 000 fotek i żadnych zastrzeżeń!
    "Gdyby teoria sprawdzała się w praktyce nie musielibyśmy praktykować sprawdzianów teoretycznych teoretycznie bardzo praktycznych, ale w praktyce niesprawdzalnych..."

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar tao
    Mieszka w
    Świnoujście
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez RadioErewan Zobacz posta
    W E-3 też się guma odkleja? Heh.

Pozdrawiam
    tak jest, na środku już odstaje jakiś 1mm. pod kułkiem przykleiłem zaraz jak tylko zaczeła się odklejać . Użyłem do tego kleju LOCTITE 495 i jak na rzaie w tym miejscu ani myśli puścić. a co do środka to może być wina wyprofilowania korpusu ma tam jakieś zagłębienie.
    Ostatnio edytowane przez tao ; 21.06.10 o 22:53
    JEDNO ŻYCIE JEDEN CEL, JEŹDZIĆ HONDA CBR

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria
    Ja mam E-3 od tygodnia. Wrażeń jeszcze niewiele jak się pojawią będę pisać. Po kilku pierwszych wyjściach z aparatem napiszę o czymś co mi się bardzo podoba a jest chyba niedoceniane. Chodzi mi o sposób w jaki działają przyciski - skok jest duży, z takim "gumowym" oporem. Tak się złożyło, że kilka razy spędziłem już z tym aparatem trochę czasu na mrozie (nawet kilka godzin). Takie przyciski całkiem wygodnie się obsługuje nawet w dość grubych rękawiczkach polarowych. Ciepłe ręce podczas takiego fotografowania to jest coś co lubię - w końcu robię to dla przyjemności.
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar droplet
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    co do jakości sprzętu Olympus zauważyłem pewną prawidłowość, że wszytko co jest made in Japan w ogóle się nie psuje a z resztą bywa różnie.
    Na szczęście szkła zostaną na lata a one mają dobre pochodzenie .

Jeszcze jedna rzecz mnie ciekawi, czy przypadkiem te aparaty uszkodzone nie są w kółko zwracane do sklepów aż w końcu trafi się klient, który wyśle do serwisu albo się pogodzi z wadą
    Może to przypadek ale te korpusy z którym ja i mój znajomy mieliśmy problemy były 'macane'.

| OlyJedi Awatar Krolik77
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez tao Zobacz posta
    Moja E trójka miała zawiechy ponad rok temu . Obiawy występowały po podłaczeniu gripa . Zdesperowany chciałem oddać do serwisu ale tego nie zrobiłem i teraz wszystko gra i sam niewiem co mu dolegało . Pewnie było coś nie tak z zasilaniem z gripa do body .
    Pozdrawiam
    D7000+Grip, N16-85mm,S100-300/4,Slik DX700 PRO ,Lowepro Flipside 300

| OlyJedi Awatar Sebaa
    Mieszka w
    Wolne Miasto Gdańsk
    Siła reputacji
    31
    Moja galeria
    Ja mam E-3 od ponad pół roku i żadnych problemów nie mam, testowałem już go w deszczu, kurzu, piasku i na mrozie i śniegu. Wszystko działa, i tak jak Eddie coraz bardziej moją E-trójkę lubię

Pozdrawiam
    Sebaa
    "Kto umiera bogatszy ten wygrywa"
    "Życie jest pasmem straconych okazji"
    "Dzień w którym kupię karabin nadchodzi."

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Plumek
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez ktotek Zobacz posta
    T To bo taka wymiana to chyba kwestia 7 dni i nie jestem pewny czy e-mail przychodzi do nich do sklepu, bo mają też inny adres...
    No. Mam nowy egzemplarz Wyświetlacz w celowniku działa, zaraz ruszyłam w miasto posprawdzac co i jak i teraz hehe zauważyłam, ze czasem jak robi zdjecia w ciemniejszym miejscu, to przy zapisywaniu na kartę pamieci podświetla sie ten ekranik ciekłokrystaliczny po prawej i trzeba go potem przyciskiem wyłaczyć - ale moze to jets gdzieś w menu do wyłączenia? Czy też mam zepsute znów?

Swoje fotki wrzucam na Insta