Zadowolony jak na razie jestem tyle że w planach na 2009 mam jeszcze dwa szkła a biorąc pod uwagę że mam 2 body i 4 szkła (w tym 2 dobre) to jakoś nie przekonuje mnie Twoje "Raczej". Wiem że tu nikt z fusów wróżył nie będzie ale miałem nadzieję że ktoś z Was natknął się na jakieś oficjalne stanowisko Olka czy Panasa w tej sprawie.
I tak i tak bedzie dobrze:
Jak upadnie system szkła kupisz za bezcen, a jak nie to będziesz mieć żyjący system. żaden producent nie powie ze jego system umiera bo co by zrobił z gratami ze sklepów?
Skoro szkła już wyprodukowane, to nikt ich raczej zabierał i pod walec rzucał nie będzie.
Uch, jak dobrze, że te wszelkie problemy i porównania sytemowe poza mną. Od dziś nie zamierzam więcej udzielać się w dyskusjach o wyższości żółtego nad czarnym, FF nad 4/3, szumu nad GO czy wyższości świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocą.
Amen.![]()
Alakin, skoro wyprzedajesz graty to jaki kolor będzie mieć Twój nowy, jedyny- słuszny system?
Tak rozumiem, tyle że mnie chodzi o jakąś dłuższą perspektywę... dajmy na to 3 - 4 lata co najmniej.
Ja też pomiędzy wyborem i wyższością jednego systemu nad drugim nie zastanawiam się. Myślę tylko w kategoriach że lepszy istniejący system niż zwijający żagle...
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia