serwis wobec tego...
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Proszę napiszcie jakich aku używacie to spróbuje.
JEDNO ŻYCIE JEDEN CEL, JEŹDZIĆ HONDA CBR
Uzywam oryginalnego akumulatorka i zazwyczaj dwoch innych wpakowanych do gripa.
Mam wrazenie, ze na jednym oryginalnym aparat dziala mi dluzej, anizeli na tych dwoch w gripie. Nie robilem testow, nie mam na to czasu, a i koszyka na paluszki tez nie uzywalem.
Gripa uzywam tylko ze wzgledu na wygode trzymania. Nie widze poprawy w zasilaniu przy uzywaniu gripa. Jak dla mnie jest z nim cos nie tak.
PS. wciaz czekam na moje baby z serwisu:/
Siedem lat temu C-720, potem C-5060, C-7070, E-330, E-510, E-3, a teraz E-P2.
Fotografia jest sposobem przedstawiania mojego postrzegania świata.
E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?
Dobra, zadam pytanie, ktore chodzi mi po glowie od poczatku posiadania E-3...
Czy u Was licznik pokazuje zanizona ilosc zdjec mozliwych do wykonania na karcie?
Juz tlumacze o co chodzi...
Laduje karte 2GB i dostaje informacje, ze moge zrobic 119 zdjec w formacie RAW. W rzeczywistosci na karcie miesci mi sie cos ok 250 lub wiecej. Tez tak macie?
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?
W jakim sensie lepsze? W pilocie mogą wytrzymać 2x dłużej a w aparacie cyfrowym 20x mniej niż aku... Różne urządzenia mają różną specyfikę poboru energii. Tak się składa, że do większości aparatów cyfrowych bat. alkaliczne się nie nadają - nawet te najlepsze wysiadają po kilku klatkach, można je jeszcze długo używać w innych urządzeniach.