C5D 1740L 50/1.4 70200/2.8 Nissin Di866
formaciany fotoblog .:. fotoziutek
"TruePic V+ (..) redukuje (..) efekt mory, które niekorzystnie wpływają na jakość obrazu w gorszych systemach"
Bardzo dobre pytanie! Dzis pofociłem troszke tym E-3 nawet w deszczowej aurce i nawet mi sie podoba. No cóz... e-1 to jakby inna epoka.
To moja E-Trójeczka mniej więcej od lutego strzeliła już 23tys razy. I jest fajnie![]()
e-3 to bardzo zacny sprzęt, ma ponad półtora roku i ma 124ooo, działa tak samo jak działał kiedy miał 5ooo czy 15ooo... nadal wolę nim robić niż nowym e-30...
Dziś sprawdziłem mam niecałe 8500 na licznikuPuszka jest u mnie już prawie 1,5 roku
Mało czasu mało czasu na fotki![]()
Wychodzi na to ze E-3 zdaje sie nie do zajechania. A ja nadal nie wiem co jest nie tak ze moj Metz 54MZ-4i nie dziala w TTL z E-3 a z E-1 jak najbardziej ok. Czyzby cos było zmienione w metodzie wspołpracy lampy z aparatem? Czy tez wada egzemplarza? Ktos cos podpowie na to?
Witam.
Może to jednak pytanie nie na miejscu ale że jesteście tak szacownym gronem użytkowników E-3, odważę się..
Mianowicie gdzie mogę najtaniej w Polsce pomijając alegro itp. zakupić w/w body ? Jakiego są to rzędu koszta ?
Najchętniej przytulił bym puszkę od razu razem z gripem.
Dodam że interesuje mnie tylko i wyłącznie nowa sztuka.
pzdr.
E-30; ZD 50; ZD 12-60.... i wciąż się uczę
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Yhym.. dzięki za odpowiedź.
Jest za 4100 w Chorzowie, w Usa kosztuje ok 2700.Może jeszcze jakieś propozycje ?
E-30; ZD 50; ZD 12-60.... i wciąż się uczę