fajne foty![]()
fajne foty![]()
dzieki za takie pozytywne opinie
Co do robienia streetu w maroku, no raczej tylko wieksze ogniskowe u mnie byly w uzyciu, ale czasami dalo sie i z bliska robic. To wszystko zalezy gdzie sie jest - raz dla autochtonow aparat to wielka ciekawostka, ale w miejscach gdzie sporo turystow sie kreci to poprostu norma. Kilka razy sie spotykalem z sytuacja gdzie sami mi pozowali, ale to juz raczej nie street. Nnajwazniejsze to z zaskoczenia cos uchwycic, a to latwo osiagnac udajac ze sie fotografuje cos innego i w odpowiednim momencie przekadrowac.
no to jedziem dalej:
6.
7.
8.
9.
10.
11.
E-M1 mk II, worek słoików, Lumix GH4 | www.ahojmedia.pl
łaaa super![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
bardzo dobre zdjęcia; o 2. już pisać nie będę, bo wiadomo jaka jest
street też świetny; zwłaszcza podoba mi się 10.
No i znowu mnie powaliles na kolana7 i 8 bomba.
"Ziemia ojców ma tę moc która mi po nocach nie da słodko spać"
![]()
REWELACJA!
Oo widzisz, o to chodzi
Ulica jest tam bardzo malownicza, byłem tylko przez trzy dni w listopadzie w dwa były deszczowe. Pozaq tym miałem tylko przeciętny kompakt.
Ale wlaśnie ulice w Marakeszu i dzieciaki w małe wiosce wspominam najlepiej.
Świetne kadry![]()
10, 8 i 7 są świetne. Klimat niesamowity i piękne momenty zatrzymane w kadrze.
Na 10 pokazala sie kapitalna twarz na scianie. Cien ukazuje jakas twarz na dlugiej szyi.
"Ziemia ojców ma tę moc która mi po nocach nie da słodko spać"
to samo zauważylem i jestem ciekawy co to?Zamieszczone przez jinxsior
ulica ekstra bez dwóch zdań. Krajobrazy fajne ale nie wiem czemu, dwójka właśnie najmniej mi sie podoba...jakiś hdr z tego ciągnąłeś?
Trójka zdecydowanie najlepsza z krajobrazów - ekstra kolorki, kształty, światło...
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl