Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Jak czytasz afisz o wystawie "FOTOGRAFII", to idziesz na wystawę fotografii i nie ma znaczenia jaką techniką jest robiona. Nie ma na Plakacie: :Wystawa Fotomontaży" na ten przykład.
I nic na siłę nie argumentuję , mam po prostu w fotografii 50 lat praktyki...Inny może by się chwalił a ja tylko mówię.
Czyli jest to kłamstwo powszechnie uznane i szanowane.
Steve McCurry też ma praktykę...
---------- Post dodany o 19:04 ---------- Poprzedni post był o 19:02 ----------
Słowo "kłamstwo" powinno ujęte być w "'. Niestety nie mogę edytować posta.
---------- Post dodany o 19:05 ---------- Poprzedni post był o 19:04 ----------
Krakman, nie odbieraj ostatniej części odpowiedzi osobiście.
Kłamstwo...? To Tylko Twoje zdanie! Można tylko dyskutować nad tym gdzie się kończy fotografia a zaczyna grafika, ale to już inna opowieść...
A Steva nie znam więc to dla mnie nie autorytetJa Ci na podrzucam moich znajomych.
---------- Post dodany o 19:09 ---------- Poprzedni post był o 19:07 ----------
Chętnie podyskutuję na temat granic fotografii, ale może to nie w tym wątku..
Zaraz pojawi się Hades i założy nowy wątek...
---------- Post dodany o 19:13 ---------- Poprzedni post był o 19:11 ----------
Tak samo jak i tylko Twoim zdaniem fotomontaż do nadal zdjęcie.
Nie masz żadnych fotograficznych autorytetów?
Moze tak??
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie