Dwa pierwsze za szeroko... za t ostatnie za mało zdecydowanie ucięte, bądź za wąsko![]()
Dwa pierwsze za szeroko... za t ostatnie za mało zdecydowanie ucięte, bądź za wąsko![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Pierwsze mi się podoba.
Takie malownicze stada ptaszków, aż przyjemnie popatrzeć, prawda?
Tyle, że dla samolotu i jego pasażerów to śmiertelne niebezpieczeństwo.
Drugie OK a trzecie poobcinane![]()
grizz, rocco - dziękuję za uwagi.
Dla zainteresowanych tematyką lotniczą, właśnie wygrzebałem ciekawą stronę poświęconą fotografii lotniczej: http://airfoto.photosite.pl/index.pl.html . Polecam na początek.
nie mama słow bardzo mi sie podobaja twoje fotki![]()
Wracałem dziś z zachodniej polski i miałem szczęście trafić na przelot dzikich gęsi wracających na swoje letnie tereny. Fantastyczny widok, całe niebo pełne ptaków. Do tego kilka żurawi lecących w drugą stronę. Kiepska pogoda i do tego popołudnie, więc zdjęcia technicznie nienajlepsze.
Ostatnio edytowane przez Jacunio ; 12.03.09 o 23:08
W ramach sprawdzania obiektywu fotki z okna na Warszawskim Bemowie. Mam obok mojego bloku teren jeszcze niezagospodarowany, gdzie zostało pomiędzy budynkami trochę krzaczorów i kilka drzew. Zasiedliła się tam para bażantów, które widziałem jeszcze w ubiegłym roku, widziałem kiedyś także lisi łepek może się jeszcze pokaże. Zdjęcia Canon 20D +Tamron 200-500, z ręki, ogniskowa 500mm, bażant pełna klatka. Przepraszam za tło.
Kilka zdjęć z mojej jednodniowej biebrzańskiej wyprawy.