Co to są te misie? Wyglądają przerażająco.
Co to są te misie? Wyglądają przerażająco.
Tak, to moje dzieło sprzed 17 lat. Miałam wówczas mniej ustabilizowane życie![]()
A co sądzicie o tym? Przesadziłam?![]()
Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.
zapewne chodzi ci o piasek-no moze troszke jeszcze brakuje swiatla na dziewczynce w porownaniu do piasku-trzeba by przyciemnic piasek i wyciagnac bardziej dzieciaka. teraz troche sie wyplaszczylo i postac troche ginie w tlumieale miejsce niezle-ma klimat.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
za Kaczym, choć najbardziej przeszkadza mi ciemnawa obwódka przy krawędzi brzegu ( domyślam się ile to roboty, chyba żeby to jakimś pseudo hdr'em chlasnąć i wtedy w BW wrzucić). Popracuj jeszcze nad nim bo fajne toto.
Trochę wariacji z powtórzeniami, coby stopniowo wdrażać się w nadchodzący rok szkolny![]()
woow! pierwsze z ostatnich dwoch rewleacja! postawilas aparat na podlodze, czy bylo "czolgane"?tylko to z dolu jasne bym moze wycial
![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++