Co myślicie o moich Ptaszkach???? Wiem wiem zapewne brakuje ostrości i jest pełno
niedoskonałości ale pokazać można![]()
Co myślicie o moich Ptaszkach???? Wiem wiem zapewne brakuje ostrości i jest pełno
niedoskonałości ale pokazać można![]()
Od Aniołka mam skrzydełka a charakter od Diabełka
Gdzie się podziała ptaszyna w galerii? Czyżby odleciała urażona jedną negatywną oceną?![]()
Musisz popracować nad kolorami, bo jakieś blade. Może tak?
PULPIT0151a.jpg
Wykadrowałem też zamontowanie kokosa(?) bo MZ psuje obrazek. Ładny ptaszek a tu jakieś pręty,śruby, nakrętki![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dokładnie, te kadry są zbyt szerokie, za dużo w nich niepotrzebnych elementów - skup się (i aparat) na ptakach a gdy nie starcza Ci już zoom'u to wykadruj tak jak to pokazał helmuth![]()
E-30 / 12-60 / ...
http://ramian.pl
Widać że miejsce zamierzone. Lepiej by to wyglądało gdyby zostały usunięte zbędne gałęzie wchodzące w kadr i często w ptaszyny.
ZAPRASZAM E510 14-42 & 40-150, Nikon D7000 & 17-50 Vr
Przynęta na sikorki z kokosa przymocowanego na śrubkach powaliła mnie. Jak kolega Jivad to zobaczy, to rzuci w cholerę swoje czatownie i poleci w zieleniaka po kokosa, a potem do Obi po śrubki.
![]()
No właśnie, nie bardzo wiedziałem jak delikatnie wyrazić swoje wrażenia po obejrzeniu tych fotek a Ty walnąłeś prosto z mostuZamieszczone przez Rafał Czarny
![]()
Ten druciany wieszak dla sikorki też całkiem pomysłowy...
[quote="Rafał Czarny"]Przynęta na sikorki z kokosa przymocowanego na śrubkach powaliła mnie.
Bardzo dużo ptaków kręci się wokół tych kokosów i są to nie tylko sikorki![]()
Mam jeszcze takie![]()
Zamieszczone przez Nika2650
Witaj
To dobrze, masz duże możliwości. koledzy już pisali co nie gra, skup się nad samym ptaszkiem, tnij bardziej kadry, czekaj za dobrym światłem, żeby model był dobrze oświetlony.
Powodzenia
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300