Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: [OlyTest] TG-3 - mistrz mirrorów

  1. #1
    | OlyJedi Awatar klikacz
    Dołączył
    Feb 2008
    Mieszka w
    Warsaw, Poland, Poland
    Posty
    1.254
    Siła reputacji
    121
    Moja galeria

    [OlyTest] TG-3 - mistrz mirrorów

    Witajcie.
    Dzięki Oleczkowi mogłam wypożyczyć TG trójkę na spływ kajakowy nad Biebrzą. Aparacik jest super. Nie przemięka i robi piękne zdjęcia.
    Nie będę wchodzić w szczegóły techniczne, bo to nudne. Po prostu robiłam zdjęcia i tyle.
    Tryb mirror jest tak cudowny, że większość fotek jest poodbijana. Wybaczcie. Pozdrawiam
    Klikacz
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	12.jpg
Wyświetleń:	88
Rozmiar:	588,6 KB
ID:	177332   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	1.jpg
Wyświetleń:	84
Rozmiar:	581,4 KB
ID:	177333   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	2.jpg
Wyświetleń:	76
Rozmiar:	321,7 KB
ID:	177334   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	3.jpg
Wyświetleń:	100
Rozmiar:	429,1 KB
ID:	177335  

    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	4.jpg
Wyświetleń:	82
Rozmiar:	890,1 KB
ID:	177336   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	5.jpg
Wyświetleń:	70
Rozmiar:	169,7 KB
ID:	177337   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	6.jpg
Wyświetleń:	71
Rozmiar:	246,0 KB
ID:	177338   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	7.jpg
Wyświetleń:	69
Rozmiar:	649,0 KB
ID:	177339  

    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	8.jpg
Wyświetleń:	73
Rozmiar:	416,8 KB
ID:	177340   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	9.jpg
Wyświetleń:	82
Rozmiar:	417,5 KB
ID:	177341   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	10.jpg
Wyświetleń:	73
Rozmiar:	599,5 KB
ID:	177342   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	11.jpg
Wyświetleń:	76
Rozmiar:	466,0 KB
ID:	177343  


  2. #2

    Dołączył
    May 2015
    Mieszka w
    Konin
    Posty
    7
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    właśnie nabyłem okazyjnie (mam taką nadzieję) TG-3,
    nie daje mi spokoju jak wgrać soft od TG-4 żeby były RAW-y,
    patrząc po specyfikacji wszystko praktycznie takie samo - brak tylko RAW w TG-3
    ma ktoś pomysł ??

  3. #3
    | OlyJedi Awatar klikacz
    Dołączył
    Feb 2008
    Mieszka w
    Warsaw, Poland, Poland
    Posty
    1.254
    Siła reputacji
    121
    Moja galeria
    A po co Ci rawy, skoro jpegi są bardzo fajne?

  4. #4
    | OlyJedi
    Dołączył
    May 2010
    Mieszka w
    Wawa
    Posty
    5.148
    Siła reputacji
    183
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez klikacz Zobacz posta
    A po co Ci rawy, skoro jpegi są bardzo fajne?
    Może do wyciągania z cieni?
    W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.

  5. #5
    | OlyJedi Awatar gietrzy
    Dołączył
    Feb 2010
    Mieszka w
    Kielcach
    Posty
    5.000
    Siła reputacji
    100
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez klikacz Zobacz posta
    A po co Ci rawy, skoro jpegi są bardzo fajne?
    Tafy nie mają krzywej świateł i cieni a szkoda, ale

    Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
    Może do wyciągania z cieni?
    imho zanim dojdzie się do szczegółów w cie-m-ni trzeba pozbyć się tego brutalnego wyostrzania

    http://cdn0.mos.techradar.futurecdn...._metering1.JPG
    Tak, słuchaj mój też to ma.
    Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko
    cały dzień Plejstejszyn.

  6. #6

    Dołączył
    May 2015
    Mieszka w
    Konin
    Posty
    7
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Klikacz,
    Twoje fotki są prześliczne - brawo - ale światło też było fajne.

    co do RAW-ów to fajnie jakby były, tak na wszelki wypadek, błąd w WB, szumy, ekspozycja itp.

    A tak zagłębiając dalej się w moją, może ciut rogata naturę, to diabli mnie biorą że korporacje producentów aparatów
    wypuszczą na rynek "nowe" modele, z nowymi cyferkami na korpusie, które są niczym innym jak starym modelem ale z nowym softem.
    Oczywiście nie dotyczy to tylko mojego ulubionego Olka ale całej reszty C, N, S też.
    To trochę robienie z ludzi klientów Media Markt - żart oczywiście ))

Podobne wątki

  1. OLYMPUS STYLUS TG-2, TG-630 i TG-830
    By hades in forum Aparaty kompaktowe
    Odpowiedzi: 19
    Ostatni post / autor: 7.08.13, 22:14
  2. [Fotopolis] Olympus TG-630 i TG-830 - odporne kompakty
    By RSSBot in forum Co w sieci piszczy
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 8.01.13, 04:02
  3. Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 6.01.11, 23:50
  4. [Fotopolis] Olympus TOUGH TG-310 i TG-610 - nowi twardziele
    By RSSBot in forum Co w sieci piszczy
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 6.01.11, 04:15

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
 
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl

Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.