Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 72

Wątek: Nie byłem jedynym na tym ślubie fotografem

| OlyJedi Awatar MicSzu
    Mieszka w
    Wioska
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez panterra
    podtrzymuję swoją opinię, jestem przed 35 rokiem życia i uważam, że masz talent
    szkoda tylko, że tak mało koloru
    Bo teraz to chyba taka moda To prawda nie marnuj się chłopie tylko kupuj E-3 i bierz się za robote PS> Przemq trzeba robic tak i tak aby wilk był syty i owca cała...
    E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?

| OlyJedi Awatar willow32
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez PrzemQ_09
    Drogi mój, nie zażartował, ale ot, z racji późnej pory, przejęzyczył się, co wywołało delikatny uśmiech na mojej facjacie. Nie uśmiech drwiny, a uśmiech wywołany zabawną sytuacją, gdyż chciał przekazać chyba coś innego.

Pozdrawiam
    Przemek
    po pierwsze to nie było przejęzyczenie tylko skrót myślowy, a po drugie to chciałem przekazać dokładnio to co przekazałem a nie to co próbowałeś mi włożyć w usta!!
    Z moje strony EOT, nie będę zaśmiecał chłopakowi fajnego wątku
    dka wybacz, co złego zabieram ze sobą

MicSzu
    o ile się nie mylę dka ma już E-3
    http://www.robertnawara.digartfolio.pl/

E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Dka,

Ostro pojechałes, pokazałes wszystko - samotność młodej pary (17), zmęczenie (25), radochę gościa w gęstwinie hulanki (21), idiotyczny taniec z majtkami (tak sie ludzie bawią), itd. Fotki z biglem, dynamiczne kompozycje, ekspresja, pokazują wnętrze wydarzenia na sposób spontaniczny, "okrutnie i perfidnie" prawdziwy i zarazem czuły, spolegliwy, swojski. Wszystko to bardzo przypada mi do gustu. Patrząc na to mogę powiedzieć - ja też tam byłem. Samo zycie z tej przyjemnej - radosnej i zabawowej strony. Niektóre fotki niosą niezły ładunek romantyzmu.

Najwyższe uznanie.

Pzdr. TJ

| OlyJedi Awatar MicSzu
    Mieszka w
    Wioska
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    O też fakt nie zauważyłem...Więc dka pozostaje Ci się tylko brac do roboty
    E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?

| OlyJedi Awatar HrabiaMiod
    Mieszka w
    Kraków, Poland
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Napisałes 'Mając E-3 lokalna konkurencja moze powoli zwijać interes'. Zdanie rozumiem tak, że konkurencja, fotografujac e3, moze zwijac interes. Może źle coś zrozumiałem? A zdanie drugie, z Camuniami w roli bohatera było raczej z ironią i nie wkładałem Ci go w usta.
    EOT z mojej strony również

pozdrawiam

| OlyJedi
    Mieszka w
    Płock, Poland, Poland
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    DKA:
    powiedz czym robiłeś te fotki?
    Pytam o body, szkło lappę ..i takie tam szczegóły jak ISO

| OlyJedi Awatar dka
    Mieszka w
    Łódź, Radomsko
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    naprawde dodaliscie mi otuchy. przy nastepnej okazji bede sie staral jeszcze bardziej.
    zdjecia robilem e-1 z 14-54 i sigma30. od czasu do czasu blyskalem fl-50. zdjecia powinny trzymac exif.

przypomnialo mi sie: otoz na weselach sa rozne zabawy, ktore prowadzi "orkiestra". na tym weselu rozbroilo mnie to:

"potrzebne 5 par damsko-meskich. kazdy mezczyzna siada na krzesle. na kolanach kobieta - przodem do siebie.
    mezczyzna trzyma pod tylkiem mieszek od pompki do materacu. na koncu przewodu od pompki jest balon. wygrywa ta para, ktorej jako pierwszej balon strzeli pod wplywem nadmuchiwania. czas start, pary podskakuja, balony sie dmuchaja, cala sala lezy i kwiczy"

| OlyJedi
    Mieszka w
    Płock, Poland, Poland
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Powiedz czy w kościele robiłeś tylko Sigmą bez błysku?
    ISO pewnie nie przekraczało 400?
    Sala i dynamiczne ujęcia? Jak sobie z tym radziłeś.
    Pytam bo ja też bedę miał okazję pofocić na weselu i się staram dobrze przygotować

| OlyJedi Awatar dka
    Mieszka w
    Łódź, Radomsko
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    sigma raczej bez blysku. zgadza sie. co do iso, staralem sie miec max 400, ale tam gdzie byla dynamiczniejsza akcja postawilem na jej rozmycie skoro ona taka cwana, wiec nie podwyzszalem iso.

generalnie bylem jak cma. pchalem sie tam gdzie najwiecej swiatla. z roznych powodow nie chce niektorych zdjec pokazywac. glownie dlatego, ze tamte potrafie sam ocenic:/

dajmy na to takie wesele.. zabawa rodzinna, warta utrwalenia, a tu swiatla pogaszone. wizytowalem w tym roku studniowke. lampy pozapalane jak na stadionie - na prosbe [cenz] fotografow [wulg] ktorzy [wulg] [wulg] i [wulg]. chodzil se taki jeden z drugim superstar i strzelal niemal z biorda bez pojecia gdzie mu sie chcialo. widzialem te zdjecia. zenada. nic ta mlodziez nie miala swobody w dzialaniu przez te jupitery. owszem, mam zastrzezenia do efektow pracy lokalnych fotografow. nie rozumiem jak majac za soba lata doswiadczenia mozna stac w miejscu. za pjenjondze.

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    eeeeee noooo dajesz rade dla mnie rewelacja. moze troche faktycznie kontrast i czernie zbyt czarne, ale jako calosc dla mnie bardzo niezle. ciekaw jestem, czy zrobiles jakies foty w swoim stylu-znaczy kolor i te sprawy ...
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++