Nie widziałeś ani jednego ani drugiego i entego więc po co ta animozja. Kolega Willow zażartował a Ty połknąłeś haczyk.Zamieszczone przez PrzemQ_09
Nie widziałeś ani jednego ani drugiego i entego więc po co ta animozja. Kolega Willow zażartował a Ty połknąłeś haczyk.Zamieszczone przez PrzemQ_09
całkiem udana sesja, para która nie krępuje się emocji, przyjemny i podkreślający wydarzenie plener.
Dka,
Do Twojego reportażu mam stosunek mieszany.
A mianowicie oceniam go niezwykle wysoko. Ujęcia są oryginalne, zaskakujące, na każdej z nich czai się Twój zmysł ekspresjonistyczny, który pozwala nie tylko odejść od konwenansów, ująć scenę tak, aby była niemal zdeformowana pod względem perspektywy i także w sensie oddalenia od schematycznie pojmowanych reguł kompozycji, co przeradza się w nową jakość.
Z drugiej strony jakiś głos mówi mi, ze dla większości ludków (szczególnie powyżej 35 lat), to będzie nie to. Vox populi moim zdaniem to - takie jakieś, nie wiadomo o co chodzi, eee.. czarno-białe, jakieś wygłupy, nie mógł ten twoj fotograf zrobić zdjęć, na których młodzi wyglądają po ludzku, poważnie?
Najwyższe uznanie dla twórczego potencjału Twoich szarych komórek.
Pzdr, TJ
Kawał dobrej roboty. Na mój następny ślub masz u mnie zamówienie jak w banku.![]()
Ech, co tu dużo mówic dobra robota i możesz zając się tym już od teraz dasz radę i po paru imprezach będziesz w tym fachu wirtuozembo już teraz zmiatasz nie jednego ''zawodowca'' A sigma jak widac doskonale się spisała, ja też niebawem bedę miał mozliwośc jest stestowania na młodych
Gratulacje
PS. dużo wyostrzałeś te fotki?
E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?
Świetny reportaż, naprawdę.
Zrobileś ujęcia, jakie rzadko widuje się w "oficjalnych" albumach.
Rewelacja, najbardziej podobają mi sie kadry 5, 6 i 11 ale i do reszty nie można się przyczepić![]()
rafal - tylko u mnie - wez 4 sluby w ciagu 10 lat - piaty masz gratis
niezmiernie sie ciesze za wszystkie mile slowa i wskazania niedociagniec..
zgadzam sie z tadeuszem, ze ludzie maja potrzebe widziec suknie w calej okazalosci, na wprost, bez wygibasow i oczywiscie, ze w kolorze (za taka kase). znajomy przymierzajac sie do slubu ogladal zdjecia w internecie jakiegos fobrego fotografa. natrafil na serie BW. skwitowal "te czarnobiale tez maja w sobie cos". pytal, czy bym mogl u niego na slubie porobic, ale z podejsciem jakie ona ma balem sie tego podjac.
zdjecia nie byly wyostrzane raczej. moze "20% sharpen" po skalowaniu. i tak nie wszystkie.
mam jeszcze takie. przede wszystkim w kosciele nie chcialem nadwyrezac cierpliwosci fotografa wiec wpadlem tylko na trzy, cztery strzaly, z sercem w gardle i na bezdechu.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20
21.
22.
23.
24.
25.
26.
Prosze mi wybaczyć że odważam się na opinię![]()
Zdjecia 13 i 14 mnie poruszyło, niezwykle czytelny przekaz emocjonalny!
Swietnie wychwycony moment. Dzięki !![]()
podtrzymuję swoją opinię, jestem przed 35 rokiem życia i uważam, że masz talent
szkoda tylko, że tak mało koloru
Drogi mój, nie zażartował, ale ot, z racji późnej pory, przejęzyczył się, co wywołało delikatny uśmiech na mojej facjacie. Nie uśmiech drwiny, a uśmiech wywołany zabawną sytuacją, gdyż chciał przekazać chyba coś innego.Zamieszczone przez Peniek242
A co do widzenia - e3 jeszcze nie, ale z Canona akurat wiele. Poza tym to nie było na serio, a było jedynie żartem, ironią.
Howgh, Peńku.
dka, gratuluję, naprawdę dobre zdjęcia. Ciekawe kadry, ładne czernie biele, ładnie przede wszystkim zauważone momenty. I ta oferta z piątym gratis - zabijesz tym wszystkich na rynku!
Ale właśnie pojawia się pytanie, nad którym sam kiedyś kminiłem - a więc robić nieszablonowo, z artystyczną nutką czy raczej klepać na każdym to samo - ma być ostro, kolorowo i wesoło. Z jednej strony aż korci by zrobić coś ciekawego, nie suchy reportaż, z drugiej nie wszyscy tolerują takie eksperymenty (czarno białe? a to w kolorze się nie da?)
Pozdrawiam
Przemek