6-ka w kolorze bedzie nie do podrobienia.Jak dla mnie to 5-6 sie wybijaja i to mocno
6-ka w kolorze bedzie nie do podrobienia.Jak dla mnie to 5-6 sie wybijaja i to mocno
ke? Ja wojuję? Nie powiedziałbymZamieszczone przez dka
Zrobiłem dotychczas kilka ślubów w tym tylko 2 jako "propchesionel pchotograpcher"
Bardzo mi się podoba czerń na tych fotkach
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
3 i pozowana 12 ciekawa imho
Mam to u siebie troche przepalone?? No ale to moje ustawienia monitora, mimo sciagniecia nadal przepalone?? Ujecia fajne!
Czesc.ch.
no masz, masz.. laczy nas wszystkich to, ze mamy poprzepalane te moje zdjeciaZamieszczone przez chomsky
ale nie da sie na mily bog tego zrobic nie przepalajac sukni. same problemy z tym strojem. albo suknia jest poszarzala i wyglada jak spadek po babci, to zas mlody ma marynarke pozbawiona szczegolow. ciezka robota. a nie chce mi sie robic wycinanek i kazdemu elementowi nadawac osobno poziom jasnosci. a moze powinno mi sie chciec bo zwykle tak sie obrabia slubne zdjecia?
Moim zdaniem bardzo udane zdjęcia. I zgodzę się z przedmówcami, że jak chodzi o plener to odwaliłeś ogromny kawał świetnej roboty, jak chodzi zaś o reportaż to jest 'jedynie' ok. Ale to naprawdę na dobrym poziomie ok.
Mówisz, że musisz poczekać zanim się za to weźmiesz. Myślę iż jesteś na wystarczającym poziomie by robić to całkiem fajnie. A dalszy postep to już chyba tylko sprawa robienia i doświadczenia.
Jak czasem widzę zdjęcia 'professional photographers' to szczena opada, jak można taką chałę robić.
I naprawdę przewyższasz wielu, których widziałem.
To e1 czy e3?
Pozdrawiam, Przemek
PrzemQ - zdjecia robione e-1
fajnie, ze taki przyjazny jest odbior tych fotek. to napewno mnie zmobilizuje do ogarniania temaciku. tymczasem w poniedzialek bede lapal do aparatu obrzed chrztu syna kolegi. kolega jest moim zwierzchnikiem w robocie wiec lepiej, zeby sie udalo.
Nie siedzę przy swoim kompie a innym nie ufam zbytnio... ale za duży kontrast niestety, biało czarne plamy. Ostatnia fota przypomina mi analog pewnego fotografa, którego lepiej nie pamiętać, skóra ma niefajny odcień (kadr na tle takiej zieleni to za dużo zieleni). A z plusów wymienię tą drugą stronę fotografii czyli emocje, to widać na tych zdjęciach i napewno spodoba się Młodym. Ciekawi mnie czy oglądałeś zdjęcia tego Klasyka i jakie miałeś wrażenia
Chrzciny kto wie czy nie będą trudniejsze bo dzieciak zawsze w tej samej pozie i łątwo o monotonie.
dka odwaliłeś kawał dobrej roboty! Teraz, kiedy masz E-3 lokalna konkurencja moze już powoli zwijać interes
*dobzie dobzie?
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5
Wiem, że nieświadomie, ale fajnie zdanie sklecileś
'Mając E-3 lokalna konkurencja moze powoli zwijać interes'
Powinno być 'Mając te wstrentne kamunie, lokalna konkurencja moze powoli zwijać interes'
Co do zdjęć jeszcze - niektórzy wola klasyka zamiast ciekawych czerni i bieli, nietuzinkowych kadrów itd. Chociaż u Ciebie jest w sam raz. Pokaż więcej![]()
(ja wolałbym zdjęcia Twojego autorstwa niż klasyka)