Podejrzewam, że to komputer w robocie.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
U mnie chyba jednak poszła, ale głowy teraz sobie nie dam uciąć. Po restarcie od razu wywaliło ok. 40 nowych aktualizacji, z czego chyba dwie okazały się zbędne. Drugi restart to 8 nowych i po tym już zgłasza, że system jest aktualny. Mam nadzieję, ze laptop nie będzie już miał zawieszek w kwestii aktualizacji![]()
Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!
@zigger , bez tego myku co pisałem, czy to zrobiłeś ? :
"...Następnie w ustawieniach Windows Update zmień na chwilę na: Nigdy nie sprawdzaj czy są uaktualnienia i zatwierdź to OK. Po czym ponownie w tych ustawieniach zmień na: Wyszukaj aktualizacje, ale pozwól mi wybrać czy je pobrać i zainstalować. Tak ja wybrałem, ale pewnie te dwie inne opcje, które są do wyboru też powinny działać. ..."
Ostatnio edytowane przez andtor2 ; 25.01.17 o 13:04
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Nie, zrobiłem to z czasowym wyłączeniem windows update (do restartu i po restarcie włączyłem). Stosowałem to już wcześniej (bez poprawki i innych napraw) i wówczas system też zgłaszał mi nowe aktualizacje, których niestety nie można było pobrać. Teraz zadziałało i jest OK. Czy można się z tym wszystkim uporać bez wyłączania usługi? Być może tak, ale trzeba by to było przetestować. Dzięki za sugestie i pomoc!
Ostatnio edytowane przez zigger ; 25.01.17 o 15:10
Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Nie, Ty nie jedziesz na linuxie - wy idziecie pod rękę.😀
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Juz to wklejalem, ale podziele sie jeszcze raz
Wystarczy dodac do rejestru kazdej maszyny z XP i co miesiac nowa aktualizacja. Sam zrobilem i dziala jak ta lala.
https://www.dropbox.com/s/0k37n1jmlx...pdate.reg?dl=0
Czlonek najgorszego, najstraszniejszego, najokropniejszego, najwiekszego, najgrozniejszego, najpaskudniejszego, najbrzydszego, najdluzszego Forumowego TWA jakie mozesz sobie tylko wyobrazic !!!! A po godzinach: Spammer Spicell Kommando Foken Wulf Destrojer.Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++