jeszcze przyszło mi do głowy, że mysikrólik by się przydał...
jeszcze przyszło mi do głowy, że mysikrólik by się przydał...
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
o to, że w profilu ma "copywriter", w końcu jakaś szansa, żeby się sensownie wykazać poza cropowaniem/formatowaniemChyba, że znów pójdzie spać na dwa lata, wtedy lepiej nie budzić
![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Drobny problem polega chyba na tym, że ci, którzy chcieliby zabrać, nie mogą tego zrobić, a ci, którzy mogą, nie chcąNajpierw zabito wątki techniczno-sprzętowe, teraz zabito dyskusje, pozostaną słodkopierdzące wątki o niczym, czyli np. pokazywaniu swojego... Co ciekawe, to może być skuteczne działanie z punktu widzenia właściciela. Już obserwowałem taką sytuację, że portal stracił charakter, stał się nijaki i zyskał więcej użytkowników niż stracił. Ludzie chyba lubią lekkostrawną papkę
Dobrze, że póki co siatkówki nikt nie rusza
![]()
"Wzmocniony podgląd" ew "Wzmocnienie podglądu" wydaje mi się najlepsze (ew krócej "Wzmocniony obraz" "Wzmocniony widok"
Ja tego trybu używam ciągle do zdjęć makro z lampą błyskową, gdy nie godzę się na automatyczne ustawianie czasu w trybie A czy P, a chce mieć kontrolę nad przysłoną. Nie jest mi wtedy potrzebny widok naniesionej korekcji +- bo i tak naświetlenie robi lampa. W trybie M jest wówczas kompletna ciemnica, jeśli mamy ustawioną dużą przysłonę i krótki czas i funkcja daje właśnie wzmocnienie obrazu. Nazwa Nocne Kadry jest zupełnie bez sensu, bo w nocy w trybach A czy P bez funkcji "Nocnych kadrów" tak samo widać wszystko, tyle ze dodatkowo widać też korekcję naświetlenia
Tryb wzmocniony?
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb