proste, tylko musisz porzucić nadzieję na znalezienie opisu doskonałego
sprytny podgląd
podglądacz
podgląd turbo
wszystkowid
jak w tv
super ekran
ufff.....![]()
proste, tylko musisz porzucić nadzieję na znalezienie opisu doskonałego
sprytny podgląd
podglądacz
podgląd turbo
wszystkowid
jak w tv
super ekran
ufff.....![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
potrafisz rozweselić![]()
Ja bym po angielsku zostawił. Tego akurat w ogóle nie tłumaczył. Większość ludzi już zna, więc problemu nie widzę. A nie każdy język jest doskonały.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ten problem to raczej bicie piany. Nie znam angielskiego, ale w np. j. francuskim "madame" tłumaczy się "pani" z tym, że to dotyczy u nich kobiety zamężnej, a u nas każdej dorosłej. Takich kwiatków jest wiele w każdym języku. Rozwiązaniem miał być j. esperanto, ale jakoś nie wypaliło.
Nie potraficie się przejąć problemem. Ja bym poszedł dalej i w wersji militarnej dałbym "nocny zwiad", a w wersji młodzieżowej "sokole oko". Mam problem z wersją dla szafiarek. Może "widzę cię!" ?
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Wyrazniejszy,wyrazisty,uwydatniony,ekspresyjny.... .
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
wyrównany, automatyczny, zrównoważony, luzacki, cieniowidny...
To też prawda. Jednak są także użytkownicy, którzy narzekają na brak jasności w opisach menu
Mirku, cieszy mnie, że się odezwałeś
---------- Post dodany o 16:25 ---------- Poprzedni post był o 16:23 ----------
Zastanawiam się jeszcze nad fretowym "wyrównany" - całkiem dobre![]()
Jack, masz rację tylko my jesteśmy na samym dole i musimy się cieszyć z tego co zaoferuje producent, a to, że wiemy jak powinno być to inna sprawa.